[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (241)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

諗起Harris
過一排咪知
不過佢阿媽有機會唔知頭唔知路,以為香港都好似印尼咁係屬地主義
https://www.instagram.com/p/C7ZEvz8Nmp8/
oceanhuang1019

2011-12球季
‘葡萄美酒夜光杯’🍷
所有嘢都令人著迷🙂

一隊新鮮出爐嘅衛冕冠軍🏆
一位高瞻遠矚嘅老細
一個無可挑剔嘅教練團隊
一眾出類拔萃嘅隊友
一群相親相愛嘅球迷

想留底
唯有成為佢哋信賴嘅球員
所以年復一年 每日嘅功課📚
就係盡力證明自己 仍然被大家需要

多年前
均宜話要踢到40
阿鵬率先突破300
心諗…或許我都可以…掛?🤔
但自己明白 追逐數字嘅背後
只係因為唔捨得咁簡單

2023-24球季
好似一杯齋啡☕️
苦澀 提神
但我相信傑志嘅底蘊
足以承載人生百態 高低起伏💪🏻

一轉眼
就來生涯最後一場港超聯賽啦
告別好難 好在幾年前就開始練習😂
希望到時可以
‘揮一揮衣袖 不帶走一片雲彩’
‘正如我悄悄的來‘
感謝大家一路以來嘅帮助 支持 陪伴
我哋來日方長 有缘(好快)再见🫡

#wearekitchee
你當試腳啦
得既流浪咪簽

除咗某啲決定有政策規定,否則政府一向都唔會 hint 畀你知某個決定得唔得
請尊重正版港版Foden馬俊偉嘅出場權利
識踢細波
可以踢埋東南海盃
抵簽la
Ryan Liu, Daniel Batty, Alfie Harrison 2034 世界盃不是夢
如果姓霍既去問 個答案一定同貧苦大眾有分別
唔搞了?
如果係英式譯法
就應該係夏理信
支持港會落返去
沒有費查 不想活了
可能私底下問入境處職員
我記得有啲熟到會入場睇波
夏理信踢港隊算唔算尖come true
呢樣真
我地問就1823等成個月覆d行野
佢問就直接搵處長
人地d細就即刻搵料執到靚幾日內覆

More than a 尖 Tim la
2034 World Cup come 豬
真心想知棄BC
係咪留唔到紐

利申紐迷
https://www.newcastleunited.com/news/latest-news/harrison-hoping-for-hong-kong-heroics/

Harrison, who is eligible to represent Hong Kong after his mother's birth in the country, reflected positively on his maiden outing at the Magpies' home ground and is determined replicate similar memories in the future.

其實紐官方都有講
頂啦今日個隊小埔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞