EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (125)抽中過100萬既卡既人會踢

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
85*
隻Theo應該好撚勁
係 但諗緊點同mendy 並存 打左右閘 又要搵隻後防頂上去打中前場
SBC lamb/Zambo 閘轉中場
Theo有Lm應該易砌
我依家隊波5個聯賽 我都準備捨棄英超tots 但唔捨得隻傻哥同Saliba
前場迫搶單刀
86有得evo咩
女巴塞冠軍!
aitana alexia各入一球
EA真係on99 卡肥做咗兩包icon出ww
你老尾 2023嘅promo仲擺入icon pick
見出84x7先清肥 本身都諗住等派路
86個隻totw 我都有
不過個evo 限左93速
呢個evo 係為左85個隻而設

太耐無玩 啲卡嘅強度真係唔知
暫時踢緊4321
卡馬同艾辛stay back 守中間
Sawa 攻上去守邊
咁想睇下evo hernandez 入唔入隊

有巴打建議做zambrotta 或者lahm 頂上中場
(但唔知佢哋定依家啲中場勁啲)

有巴打建議用evo hernandez 打b2b啫係應該頂sawa 嗰位?(但我驚攻上去嗰陣pass 同dri唔得)

請問點做好 換邊隻定係唔換 做嚟後備
theo打返閘啦
佢頂sawa你中場點攻
換走inaki咪算
後面冇問題
中場再換隻有做波能力嘅
定你做85 bisseck算
個人覺得sawa仲係好勁好全能
其實最撚尷尬就係出親啲evo 都偏後場多 早知係咁當初閘甲就用嚟做前場 我依家覺得後防無問題
但搵唔到方法有meta 中前場
如果bisseck 都係後防
但係要搵隻cb 或者rb 頂上前 唔知點搵
你啲紅卡去晒邊
有83 totw bisseck 係咪應該evo 佢?
咪同你講乜鳩都無中過
哇屌隻83 Totw bisseck 做完意甲tots
勁撚過隻tots 版
有埋金貓同quickstep cls
咁多個星期tots終於第一次過1m
78+ 意甲x2
84x7全開 tots=0 最高=89
屌你老
想問下勁射係點出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞