EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (125)抽中過100萬既卡既人會踢

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
所以d fdly應該大家合作打假波拎包
但個個當生死戰咁打
嚟緊歐聯決賽showdown仲要出Byone Gittens同Joselu
懷疑佢地根本唔知呢個咩比賽嚟
平時就話屌佢唔出冷門卡啫
呢個話題性咁高嘅比賽佢竟然出呢啲
出開皇馬四強功臣荷西路就好心出返多仔四強功臣富卻古啦
再唔係就陳仔對拿祖兩個正隊長
萊斯對卻奧斯兩個嘅最後一場
甚至辛祖對比寧咸兩個英人溫布萊踢決賽都得
係要出到九唔搭八
Get a life bro
主要原因唔係 plus 咭, 無理由為佢換教練, 咁多數就變 super sub, 但個價做 sub 又好似貴左d ,如果多廢咭無地方用可以做, 如果有 smith/ morgan ljnk 佢都可以做

單計張咭個能力中上, 全女班既可以考慮做
24小時內兩次,無㩒制中堅自己踢個波入裝
又唔見d中鋒我唔㩒制自己踢個波入網
係,每日都有一個時段會有幾張彈出嚟,預要頂價5000先買到,可能自己不停開750銅卡包仲快
乜鳩都load一大輪
垃圾蛇 明白嘅。 唔好打UT囉。 Quit UT囉你。
成日都要奴㗎。 btw,因為Ea有好多Pack 喺到比你賭。 btw 垃圾蛇,我比一個建議你,唔鍾意quit左UT 佢得唔得?o5ok?

你知唔知有幾多賭仔靠我地依啲pack,啲賭仔先可以生存到? 你知唔知道啊,垃圾蛇。得唔得?兩種野姐就係唔鍾意嘅quit左UT佢。 因為我可以guarantee一樣野。你會不停奴任。 唔好問啲咁幼稚嘅問題。我唔知我啲任煩唔煩。我自己都覺得煩,因為我成為咗啲任,奴到凌晨。

如果你唔明白呢個道理,我相信你唔係點認真打UT嘅人嚟。唔鍾意,可以唔奴。得唔得?垃圾蛇。唔鍾意UT嘅,可以唔玩。Delete咗隻驚佢。好唔好?呢一個係EA俾你嘅建議。you don't like it quit it don't complaint。唔好喺度。
健康生活
遠離毒品
同fd刷fdly兩個鐘搞掂晒
我DR已經隨緣 追唔到7win就算 目標個啲更加唔會特登奴主要都係玩WL for抽下卡算 仲未俾隻閪game撚完咩

咁煩就唔搞住

咁尼日尼亞係咪堅冇
想玩Lookman
平時用pc steam 玩,可唔可以用ps登入ea 連番個ac玩?
但你入返坑
呢家WL咁多日
剩係Playoff+Final
都夠解吓手癮心癮
基本上 而家淨係打Po同WL
得閒同其他手腳打下fdly 比人炒下
lookman 有冇食評?
轉玩意甲隊
bell 真係無可能 不過我皇迷黎講joselu 都收貨 今季雖然好多敗家波但真係獻出所有了
我做就必做㗎喇
但佢出得好九唔搭八啫
ea表示免費卡出咁好俾你做乜?玩啦仆街
下個禮拜唔喺香港
要停了
Rabiot+Vlahovic好似性價比幾高
我仲有Ederson
Showdown通常都出垃圾
唔會輕易俾靚sbc你
以免你做完唔課
其實應該出古圖
平得黎又大把人做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞