特斯拉2024車輛安全報告:證明自動駕駛0.13比人類駕駛1.49事故率更安全!

71 回覆
14 Like 5 Dislike
買多10萬粒 NVDA H100 , Blackwell B200 晶片 TRAIN DOJO.

但係佢Tesla 改變百年人類駕駛習慣後,所引發出黎的意外係高好多倍

Ps 我唔會解釋同去引證,你唔信對我無影響,命係你,車係你
但總係會有傻鳩 用過氣思維去理解件事

就係認為 人為控制 > 機器控制

但呢班人又唔會反對一d一直用機器代替人類既野
e.g. 用機器去包裝產品 用機器代替倉庫工人(amazon hktvmall已經行左好多年) , 呢班人就偏偏代入唔到 用機器去駕駛 就算你比晒數據 呢班"聰明人" 都會用廢老思維去推翻一切 由呢班人死算啦
路人死,你會唔會買架車係撞死自己先
如果係咁Tesla 可以賠到爆廠
on9
咁以後殺人係咪賠償就得
有錢俾就無責任?
仆街仔
買第三保,而且意外少咗點會賠爆廠
如果一套fsd 係可以為左車上乘客安全而選擇車死路人,呢個係謀殺喎
呢個要pin
笑撚到我噴水
人類先會連燈位都要爭死衝爛衝想唔有意外都難
防撞系統失敗但自動駕駛成功
根本越多全自動就越安全 意外往往係啲人仆街 以為自己好醒
This is人類
大把意外係因為兩個司機爭位 鬥氣 死唔肯讓 督油
Auto pilot 至少唔會有呢啲問題先
BYD都係佢個客
Hitler
因為呢兩年美國都有幾單Tesla autopilot車死人案
有啲判左有啲未判
扭到咁撚型好man
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞