Bitcoin/Crypto 集中討論區 (529) 「珍惜生命,擁抱Bitcoin!」

927 回覆
5 Like 0 Dislike
即係批左?
OTC P2P
亞洲接力pepe gogogo
慢牛格 好事嚟
批左拉
廣告都出左
就係OTC P2P先收到黑錢wor, 唔知係咪對家轉帳過黎D錢有問題
淨係同幣安有黃TICK 商家交易會唔會有保障D
點解會冇反應嘅

係唔係要開始堆貨了
每次cash out幾多唔會比銀行ban?
exchange wire transfer 出銀行係咪都係一樣危?最好開v bank account 收?
ondo
珍 咩都唔駛做靜候破頂
而家係過ETH定SOL etf
之前eth唔識升d人咪炒sol上面d meme
而家美帝認可ETH d人咪買翻有用嘅野
以我理解,性質唔一樣,但結果一樣。
有D平台係可以直接出金,但香港銀行唔係crypto friendly,出多幾次就會 close 你account. 唔係衰黑錢,係銀行唔想同crypto exchange 有來往(可能係某D exchange先會衰,我唔知)。

OTC就真係有機會黑錢。你諗下如果你有筆錢唔係好乾淨,你會點?
分散買晒crypto,FBI搵到。都冇用

以前crypto賺左小小,但搞到被香港某間銀行ban左。解決唔到出金問題都幾頭痕。
呢個係基本,如果唔係經常出,唔係大額,理論上風險都好低。如果你玩玩下幾皮野,其實唔太需要驚,但如果你視crypto 係投資工具,咁一定會有大額既一日。大額我係諗唔到一個穩既方法,咁就死得啦
Buy the rumour 係咁上下啦,price in 咗
射入hashkey 再出得唔得?
所以都係keep 住喺chain,等到一日法規完善啲先再大額出金。而家都係用住啲crypto debit card 嚟做小額消費
應該price in左,不過基本無sell the news,very good。
真係有price in咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞