「何太」想生BB爆何伯擬改遺囑 不再益《東張》預告夫婦開直播

224 回覆
15 Like 365 Dislike
一定係cow girl
何太係上面搖
有上進心就得
改遺囑仲有咩用. 450已經冇左, 間公屋又隨時都冇埋
想睇直播造人,睇下何伯既雄姿
屌你老母兩條老嘢好易生唐仔
就係俾d仔女棟晒果450萬先要改遺囑,起碼叫做話俾人聽d錢係俾人棟,唔好好似連登仔咁俾人帶晒風向明明係偷都講到伸張正義咁
70幾仲諗生仔,呢D係無腦定自私?有無已故嘅何生咁嘅實力先?
照你咁講, 改唔改遺囑其實冇咩分別, 改遺囑更加唔使旨意攞得番個450
咁死蠢,比人棟係遲早
結果上直頭無分別,不過叫做喺可以做嘅嘢入面表示自己係俾仔女呃,咁都冇計㗎啦,錢又喺人哋度,想打官司都冇錢打,仲可以做d乜?
改遺囑唔代表呃, 佢仔女都講明唔會分錢, 用黎養佢

當然佢可以好似梅媽咁玩, 不過阿伯有老婆, 個責任又唔班仔女食番既
話晒阿伯又講過留黎自己用, 何太魰話自己會照顧阿伯
有仔生就代表有愛?咁佢18歲個仔石頭爆出嚟?
佢敢開我敢睇
咁夠薑既, 呢啲錢抵佢賺
沒完沒了
佢仔女都講明唔會分錢, 用黎養佢
呢個真係笑咗,筆錢本來就係何伯,依家d仔女棟晒之後反而講到明唔會還都算,仲要講到好似原本筆錢係佢哋咁

改遺囑純粹係話俾人聽,筆錢原本係留俾邊個唔重要,最重要係唔係留俾d仔女,如果佢俾d仔女棟完果450萬,但係遺囑仲係寫佢哋名,咪即係默許佢哋咁做,如果遺囑即刻改其他人名,起碼話俾人聽個意願d錢唔係俾佢哋,係俾佢哋棟,都係果句,結果唔會變,只係想話個事實俾人聽果450萬係俾仔女棟咗姐
除非你係何家既人, 唔係根本冇 [本來] …
表面證供聯名戶口就係2個人既錢, 呢樣唔係打官司你點R?
仲打乜鬼官司,上面咪講咗,想打都冇錢打啦,人哋就揸住你果450萬請律師,佢就用法援律師,唔好話邊個上下風,仔女淨係用果450萬慢慢同佢搣都贏硬啦

所以咪話,咁何伯本來就冇嘢做到,改遺囑咪已經係佢可以做到最大嘅"控訴"
ON撚9.....落到CHARGE就會凍結啦 .....
何伯想撩個主持?
何太都上到, 主持直頭係MODEL女神, 人生解鎖機會黎啦
7x 入4x
想睇
凍乜鬼,你以為筆錢仲喺個聯名戶口?一早俾d仔女分晒啦,除非可以莫須有一嘢凍晒咁多個仔女連家屬戶口啦

何況落charge你估就咁一個傻西瓜衝入警署就可以凍人戶口咩,要幾嚴重幾多有力證據先做到,呢d咪又係要律師搞
Say My Name
生一個2萬
生夠200個就有400萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞