「何太」想生BB爆何伯擬改遺囑 不再益《東張》預告夫婦開直播

224 回覆
15 Like 365 Dislike
當痾舊屎換飯票
冇東張仲有冇人睇
平時就識講Don't make stupid people famous
到真係有嘅時候就係咁幫佢賺流量
一億一億 點解要一個億
Well
誠哥應該係幾千個億 美金
認真請教,開聯名其中一個攞走曬d錢,另一個想追返擁有權唔洗起碼分一半?
如果成功 個小朋友就慘
Fans only
何伯有幾多身家
需要立遺囑
唔好啦師父
蝕到入肉就真
一個月就買咗30幾萬禮物比隻何馬
我當你日日去鳳樓洗樓一日一件,平均計每位囡囡600
600*365日 = 一年先 219,000
家陣啲雞唔識煲湯咩? 你錢到位佛跳牆都有得你食添
何伯數都唔L識計,你話佢啲仔女點會唔嬲
你話驚中招有病,何伯都76歲啦,都唔知仲有幾耐命
開開心心,摸摸揸揸又1 day
你幾歲
可能哈係長期飯票
咪話佢蠢囉,長期飯票都唔會揀隻河馬啦
其他嘢唔講,想做呢一行唔係姓高條line嘅唔好咁撚多嗲
何太(河馬):
我好爽既。
你唔駛錫住我痛既,我好爽架。
快啲屌!

屌吧
屌呀快啲
我就黎頂唔住呀頂唔順呀快啲 嘩
請你大力插呀
丫 BG:撻撻撻 x2
丫丫丫
哎唷,好高潮哦
唉,我都唔知屌hi咁爽架
呼,終於搵到感覺
嘩,我以前都唔知咩性高潮咩野
嘩,真係爽死
快啲屌死我呀

唔丫,嘩,爽死。
唔嘩,事實上爽到死得了。
唔丫,我不能忘記你。
BG:唔
你快啲屌我
唔丫,丫
丫,唔丫,oh,ohh,丫,唔丫
發發聲,丫,屌丫,屌到發發聲
唔丫,丫,oh,哎吔,真係爽
真係爽呀,哦,小小呀,小小呀
丫丫,丫
我會課金支持
真係想分嘅話要打官司,個官會睇返啲錢點嚟嘅,例如當初有幾多錢係由何伯供入去,當初開戶寫低嘅主要目的

簡單嚟講係打完都冇晒嚕
dont make stupid famous
on9 呢d 企街200蚊,呀伯都要諗諗啦
佢個豬仔好值錢?
仲未計佢離過婚,仲有個仔
難道過百萬年薪出賣人格嘅人就比較高貴?
識玩上抖音玩直播,分分鐘月入幾皮至幾十萬都得
好過比東張偷流量密碼,仲要被人玩
如果真係何伯賺既400幾萬 咁其實有冇得拎翻

不過細女轉走哂 打輸咗官司再老破咁又得唔得
要睇好多因素,如果開戶主要目的有講過啲錢係留俾個女,其實都未必攞得返,就算何伯贏咗,4百萬扣返律師費可能都冇咗一半,輸咗就大檸樂

細女太明顯咁做嘅話,可能變咗要坐如果判咗有刑事成份,幫佢接錢嗰個就可以俾人拉洗黑錢「處理犯罪所得收益」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞