F1 2017 比利時站 討論區

790 回覆
2 Like 67 Dislike
原來rossi用硬胎
睇黎戰車研發應該係mv25主導咗
傳Stroll老豆出2k5 m請大頭黎williams 教佢個仔渣車

佢老豆咁有米既
傳Stroll老豆出2k5 m請大頭黎williams 教佢個仔渣車

佢老豆咁有米既

而家你先知Troll有錢?

佢老豆咁有米既

而家你先知Troll有錢?

陳恩能話佢可以包起全部F1車隊既洗費 唔知年半 定半年🤣
套g29就黎兩年 有接觸不良,拎去代理到換左盒全新
Perez好多人屌緊佢,話佢格硬閘鳩ocon

ocon 話佢謀殺
原來rossi用硬胎
睇黎戰車研發應該係mv25主導咗

但係zarco今場都用硬胎

ocon 話佢謀殺

fb ocon 同 perez派一半一半
同時support鹹話ferrari部車快過benz但係照輸既人又多d

ocon 話佢謀殺

同時support鹹話ferrari部車快過benz但係照輸既人又多d

代表咩?新車神鹹狗唔係靠屈車?

收皮啦黑狗 咁撚勁返去揸老麥呀,贏到 以後叫你鹹帝

ocon 話佢謀殺

ON9 直路快咁多重叫拉利車好
經過琴晚之後 決定轉會
係f1跟鹹狗 係英超跟獌狗
冇撚得輸
經過琴晚之後 決定轉會
冇撚得輸

英超點都唔好跟阿狗

ocon 話佢謀殺

黃同紫直路差3km仲可以話人架車勁黎抬高自己
經過琴晚之後 決定轉會
冇撚得輸

英超點都唔好跟阿狗

啱呀 所以過完琴晚就棄暗投明做獌狗

ocon 話佢謀殺

黃同紫直路差3km仲可以話人架車勁黎抬高自己

其實benz用黃一直都最好
咸爺唔換紫,我覺得係benz驚條紫 上唔到個溫度
所以就用條黃黎用
不過Benz部車真係堅,由其直路,睇住佢放部拉利
Honda found no problem with Alonso's engine
經過琴晚之後 決定轉會
冇撚得輸

英超點都唔好跟阿狗

但係鹹又係阿狗
經過琴晚之後 決定轉會
冇撚得輸

英超點都唔好跟阿狗

但係鹹又係阿狗

獌狗最好
經過琴晚之後 決定轉會
冇撚得輸

英超點都唔好跟阿狗

但係鹹又係阿狗

獌狗最好 利申 我都係
經過琴晚之後 決定轉會
冇撚得輸

英超點都唔好跟阿狗

但係鹹又係阿狗

獌狗最好 利申 我都係

IT狗最好
經過琴晚之後 決定轉會
冇撚得輸

英超點都唔好跟阿狗

但係鹹又係阿狗

獌狗最好 利申 我都係

IT狗最好

有冇人係steam 買左F1 2017? 唔知點解一開始fps keep 到80 突然會跌到20~30
經過琴晚之後 決定轉會
冇撚得輸

英超點都唔好跟阿狗

但係鹹又係阿狗

皇者鹹狗竟然會支持一隊冇鬥心既辣殺波
難而置信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞