F1 2017 比利時站 討論區

790 回覆
2 Like 67 Dislike
直路放星
yamaha應該要放棄L4去研發V4
dovi又贏
dovi又贏

dovi又贏

又係連嬴2場
dovi又贏

又係連嬴2場

99又唔知係邊
dovi又贏

又係連嬴2場

99又唔知係邊

比車隊賣左
04唔用吸塵機,嬴左
99用就唔見左
yamaha 副野幾時會砍掉重練呢

yamaha會砍掉先定麥記會砍掉先 ?

麥記 : 屌你老師又砍! 我砍撚死你康呀

爭咩呀
希望soso拎冠軍
證明紅色車唔係得石頭人識玩....
希望soso拎冠軍
證明紅色車唔係得石頭人識玩....

好難講
好似今場咁,
唔係mm93自爆,dovi都未必嬴
點解F1死都唔肯學下MOTO咁LIVE
MOTO年年都加D新野比人睇

19FIA連GAP都唔撚想比你知咁

其實我覺得係前白頭佬問題
佢cap水,有車你地就睇
而家換左老細,要比d時間佢清咁d 瘀血
見到佢每場都有唔同 我覺得算係咁
不過左手邊既時間, 唔知係咪F1 因為想人買佢個APP
所以唔撚出時間 On99

Kimi 仲俾FIA扣咗3分
四萬同觀眾玩,無人理太陽神

屌vettel頭先撩佢講野佢串鳩人,仲想其他人點同佢講野

講左咩?聽唔到

https://www.youtube.com/watch?v=oo52vvJLyq8&t=2m

vettel話 我地好近呀
咸爺話: i left, u are close
好似係咁
然後dead air
四萬哥都陰陰咀笑左野
之後無人同佢傾計

睇賽車唔顯示時間
想笑大人個口咩

Kimi 仲俾FIA扣咗3分

其實我覺得有d冤枉
kimi可能見到直路 乜鳩都無 咪唔減速

睇賽車唔顯示時間
想笑大人個口咩

因為我第一張睇果震,都一直keep住show
然後慢慢每場 就唔show
勁低能
以前仲有熱能睇條軚果啲圖/片 搞搞下咩都無哂

遲下可能個畫面得返車,右邊就有一格仔係影住3件汁男係到劣J

我諗yamaha應該v4引擎既技術仲係好低
唔係冇理由個個都用v4得佢仲用l4

你唔講,我已經唔記得左呢樣野
依加睇軚係得個慢鏡on99咁眼花

我記得好似有熱能cam 唔止圖 跟住13年仲有頭鏟個迴旋cam
傳Stroll老豆出2k5 m請大頭黎williams 教佢個仔渣車

我記得好似有熱能cam 唔止圖 跟住13年仲有頭鏟個迴旋cam

係已加乜春都無晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞