有冇人唔玩健美比賽,但食得好健康

52 回覆
6 Like 16 Dislike
啲人勁on9我淨係講食得清,啲人又講埋灌水,打針嘅side effect
啲人就嚟講埋Ronnie Coleman 操到路都行唔到
樓主:我唔玩比賽,但唔知點解食得勁健康,啲嘢全無油無醬油諗返起都唔知為乜,但真係好平

我咪話玩健美都唔係成世都食咁清Lo
咁都唔係反對佢係咩意思?
我唔係專業人士
我直頭拎個有玩健美嘅youtuber 啦好未
咁樣食船麵唔知係咪食緊油膩嘢呢?
咁樣仲點樣日日都食啲冇油冇醬汁嘅嘢?
你比我覺到R左頭
https://youtu.be/rSHuPpvMxrw?si=vexaAN3S4fklcV5J
唔好意思,就算係佢食雞胸都會落燒烤醬
你又係文盲發覺好多人健身又唔健腦
我唔玩比賽,但唔知點解食得勁健康,啲嘢全無油無醬油諗返起都唔知為乜,但真係好平

???

算啦 早d訓
Sor 冇玩開健身 對眼好過你咁啫
如果係咁,咁你理解錯左健康定義,特別係油脂,全走油係極度唔健康,好多荷爾蒙,頭髮皮膚,都要一定油脂。你唔係玩比賽或者追求勁lean 線條,某程度上損害緊你健康。
連回應貼題都唔撚識仲要離題,你啱啱小學畢業?屌你老母洗埋隔離個廁所先用手機啦
本身啲肉都有脂肪啦
冇你咁連登資深啫
原來用連登勁就=唔係小學畢業
咁你應該博士啦
咁都可以自豪
連玩都無玩咩都唔識,學咩人留言仲話RC食雞胸落bbq醬你不如話佢日日食M記食到姜濤咁撚樣
我唔玩比賽,但唔知點解食得勁健康,啲嘢全無油無醬油諗返起都唔知為乜,但真係好平

你嘅留言太撚7
我情願copy 出黎
拿拿拿 你要嘅野
講緊你連普通對答都有問題又講咩連登資深
勁弱智喎你
唔夠你7啦鄉下仔無料扮四條
言論就有自由架啦
點為之玩先 玩吓啞鈴算名義上嘅健身先
自己up唔贏就要搵其他位入啦
不如主題講野我先啦 冇料
係唔係冇醬汁呀
好健康 wo
健美嗰啲係咪都完全唔落醬油呀?
你真係好撚型由kam到型
唔夠你型
唔識欣賞健美比賽
佢地既準則同評判好似都好流
又係你條假膠
兩個comments 就夠鬧交
邊個話無油無醬油叫健康?剩係聽過均衡飲食
識人玩健美 玩到禿頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞