啟德體育園明年開幕 政府考慮是否邀請四大天王等歌手出席

314 回覆
90 Like 151 Dislike
Mirror out la 宜家係興譚輝智 顏米羔 古淖文
新三大天王
可能我眼界真係太窄同本身鍾意Eason

我眼中Eason高Gem一班

不過而家又唔係一定二揀一,請晒咪得

盛事wo,實有budget啦
Eason太多金曲
GEM歌喉>>>作品
請法國vs阿根廷,2022世盃決賽再次對決
開幕4大天王唱2句,中場gem or joey, 尾結eason簡單表面,都叫有locals參與
Mirror 行撚開啲啦 知唔知醜?
COLDPLAY
你講真話都咁多負評
其實真係好可悲
因為宜家真係冇乜星可以紅遍世界
咸你老母臭閪殘體字。

咸字正體字得三個意思:
副詞
都、皆、全。如:「老少咸宜」。

動詞
普及、遍及。《國語.魯語》:「小賜不咸,獨恭不優。」

動詞
和睦。《左傳.僖公二十四年》:「昔周公弔二叔之不咸,故封建親戚以蕃屏周。」

用嚟表達鹽的味道正體字係鹹。
你老母個臭閪就真係臭撚過咸魚啦
你老母個臭閪生咗你個臭撚過閪過賤種
賤女個臭閪生你個賤種

同音假借都唔識?
咸你老母臭閪殘體字。
你樓上10幾層都係
其實陳奕迅開演唱會紀地區屌打四大天王,GEM喺大中華影響力都唔弱
本身覺得gem 係啟德開有難度。但佢最近係中國開stadium tour 上海場可以連開5場,講緊係一場7萬人既場,佢已經破哂女歌手記錄。就算香港人唔睇,d 中國人都肯定搶哂啟德場d 飛
就算唔入場聽都想搶翻張當係贖罪券
香港當時將一個真正的人才趕走咗
有四大天王我想睇喎
唔好話演唱會 live都未睇過
老係老d 但以前紅到咁 總有佢嘅魅力
利申: 90後
請連登水軍做宣傳好過啦
佢得就唔洗諗四個平均年齡60 嘅四月大天王
成龍大哥為大家獻唱真心英雄!
啲局長自己想睇四大天王咋?
不如請沙特王子嚟唱啦!
說好的5月嚟香港呢?
通靈, 搵埋梅姐, 哥哥, 陳栢強
「如何面對,曾一起走過的日子」......聽到都心酸
Beyond 3 子仲健在,唔該
紅遍大中華區都有難度啦
GEM已經係最接近果個但都唔算新一代
依家果代暫時睇係得劉俊謙有啲潛質
但淨香港計仲未夠紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞