Mirror下弦見面會無人問津任買頭幾行 姜AL搶購一空 炒價近7千

238 回覆
11 Like 66 Dislike
大成 當年起碼係紅到去日本
唔會好似班下弦咁, 完全是無人問津
下弦既作用就係做綠葉, 襯托上弦

如果無下弦做對比, 又點顯示出上弦高貴??
下 lan咁耐仲未賣晒?
其實啲資源只可以做一兩個
感覺個概念同等小部份人有錢再令成個國家有錢一樣

上年都係每場9600, block咗幾段無開

今年少咗地下位
開咗上年block咗嘅block 2/16前段
開返上年block咗嘅block 9前段
每場都9000位以上
王梓軒
舞台大左但加開左紅圈3個Block
點樣計到得7000
Btw上年係開9600

呢啲廢人喺現實社會有三皮一個月俾多佢
其實同搖錢樹有咩分別

不過搖嚟搖去都係同一班fans
其實係證明緊班fans愈老,愈易散飛
並唔係因為班fans特別有錢,只係愈老愈蠢甘願做水魚
事實上薑逼,Anal同兒登三個班fans的確係鏡狗入面最多老閪fans
香港地賺班傻閪老女人錢係特別易既
其實所有偶像都係一樣啦

有一班忠實fans, 其他路人好憎佢地
然後年年收割忠實fans既錢

大陸果D 乜鳩TF boy 都係差唔多
fans個個都好痴線, 願意用成副身家去追星
但普遍人就好憎tf boy
路人都係其次
鏡狗冇咩新fans增長
來來去去都係同一班人,又少後生鍾意
香港市場冇競爭都搞成咁,證明有幾唔掂
啲下弦拍拖都冇人理
上弦一有人埋少少身已經被人追住嚟報
宜家上弦都少咗好多廣告啦 下弦邊有廣告
你睇上次4個下弦一齊出歌
先唔講好唔好聽 淨係睇揀歌同mv都明顯睇得出另外嗰3個好有自己idea 得佢一個係hea出 歌又hea mv又hea
都話係傳閒
唔通我咁得閒去同佢地數
一直以嚟都係連登仔面對唔到班鏡咁成功咋喎
Frankie跳得好?

無睇過 但應該公司有人同佢哋揀歌安排掛
我見之前肥仔佢哋出歌要自己貼錢,frankie係咪自己無貼咁多所以無得話事
我見tiger有護膚品廣告
其他真係得殭桃keep住有m記照住,長做長有咁
肥仔係budget唔夠 但又想mv拍靚啲就貼錢
Anthony個mv睇落都唔係話好貴 但好anthony
tiger同lokman就好大壇嘢 又燒車又吊威也
仲有shiseido長期播住上弦頭4嘅片
連續兩日 唔係同一日
AK開唔哂全場有資格笑開全場嘅人
之後都唔買呢個牌子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞