Mirror下弦見面會無人問津任買頭幾行 姜AL搶購一空 炒價近7千

238 回覆
11 Like 66 Dislike
鏡而家都跌watt 下弦仲有得痴個夠R下撈咪算係咁
去佢叫返去屌Alice啦
而家得big 3

同普通成員9位
免費巴屌緊
Jer 而家只可以上網周圍撩女仔
整容過度
係咪一定要係miro先買得?
應該好似D牛郎咁
入到休息室
上弦1 2 橋起腳坐梳化
3456 坐一排櫈
下弦全部企係梳化後面
一嬲都係dancer
冇分別
佢第2日係會展有fc生日會賣左3000個位
長過公司半個鐘見面會抵咁多

連登仔淨係將個Anthony由下弦六推上去下弦三,推到一個去上六再講

而家得下弦一Jeremy有啲人氣開到演唱會

下弦二石澳得啲肌肉完全唔唱得

下弦三Anthony睇怕已經上到頂峰,Rap又Rap唔掂,搞笑又搞笑唔過Edan,Edan仲要本身都唔係太好笑,連登仔推極都推唔上去㗎啦

下弦四Francesca 又唔唱得,最近又話做生意又話拍拖,連少少上進心都冇,唔跌落去都偷笑

下弦五關智斌人氣不升反跌,明明2023年嗰陣仲係下弦一,結果Jeremy一出道直接跌到第五

下弦六Turtle睇得出佢好搏命,又話要做導演,下弦嚟講唱歌算最好,可惜大家淨係顧住玩Anthony,Turtle一直成為隱形人如果連登仔玩下佢應該有機會上到下弦四
一群人總有高低
平日 全班考最尾嗰個 又點面對全班第一嗰個?
3rd hon又點面對1st hon?

重點係平常心 自己知道自己嘅位置就得
好心唔好改人恐同花名啦
笑到仆街
睇到Turtle嗰下忍唔住笑咗
乜撚野見面會收人$780 ?
純粹為見個星一面咁on9?

又唔係演唱會憑咩收$780
想見個星去場event 咪得
受歡迎唔代表fans會不理性消費
$780一張飛又唔係直接入佢袋
仲要只係保證有30min
不如正接買佢品牌嘅產品仲實際
AKB神7以外 出咗道嘅 都唔會完全無人問津掛
因為Anal Gay
咪係 仲未慣咩又唔係無份收錢
上弦冇期 下弦都仲可以借mirror個朵去拍廣告
同埋解散左唔知會變成點
公司都唔想take呢個risk 反正鍾意就合體 又可以分開接job
有咩難睇得過合法殺人魔術表演

真係唔好彩 呀mo淪為植物人
公司咪醒 趁仲有最後少少熱度

狂搞event cap 粉絲水

講真呢啲見面會仲賺得勁過演唱會

出黎fing 幾下手就執幾百萬

又唔洗練唱請dancer租arena

極低成本
我係下弦都死都攬實個團啦

只要上弦一二仲係團都仲可以痴2餐飯食
好撚搞笑
澳門演唱會 減到 兩舊水都無人睇
睇一個反而炒到7000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞