覺唔覺阿特蘭大教練加斯柏連尼比人低估得好撚緊要?

99 回覆
47 Like 10 Dislike
昨天入了3球那位是甚麼來頭?
楊樂文Lookman
尼日尼亞左翼,100m去英超啦,呢啲水魚曼聯會做
大會太多politics野,又要屌住高層,又要壓得住下面班大牌球員,唔容易
樂民
下弦終於變上弦
企開啲啦~~~~~DLLM!
專家一早就講過意大利是最勁
英超垃撚圾

專家又中
20/21同21/22喺英超兩季加埋入咗10球
歐霸都踢完,你不如下年先講啦
冇睇小意甲,不過吸引力硬係爭減啲
我4年前已經開post講

覺唔覺阿特蘭大個領隊俾人underrated得好能緊要
https://lih.kg/1887877
咪即係維拉一樣
高壓踢法
fit 嗰陣連續SM鏝妓
但水準維持唔到
19/20 個季好好睇

幾鍾意Papu Gomez, Ilicic & 阿特蘭大有前冇後
19/20 歐聯8強對PSG 臨完場被反cup有d可惜

之後冇咗Papu Gomez, Ilicic
以為加斯柏連尼搞唔掂
估唔到今季d迫搶同防守仲勁過之前
打法無問題,但對波嘅厚度唔夠維持個打法。所以阿大係聯賽,唔夠穩定。
隊波做Selling Club
有價就賣出去, 好難儲到足夠後備輪換

呢幾季賺唔少:
23/24
Rasmus Højlund -> Man Utd 73.9M

22/23
Cristian Romero -> Tottenham 52M
Robin Gosens -> Inter 27.4M

20/21
Gianluca Mancini -> AS Roma 24M
Amad Diallo -> Man Utd 21.3M
Timothy Castagne -> Leicester 20.9M

19/20
Dejan Kulusevski -> Juventus 39M
Franck Kessié -> AC Milan 32M
Bryan Cristante -> AS Roma 22M

17/18
Alessandro Bastoni -> Inter 31.1M
Andrea Conti -> AC Milan 24M
Roberto Gagliardini -> Inter 20.5M
Ilicic因為綠帽搞到要離隊
有一年好似烏甸,巴勒莫,森多全部好早出局
個幾年啲歐戰分低到
18年都未絕望,最絕望係21攞咗冠軍即刻閪哂,態度戰意乜都冇,冇哂 winning mentality, 前後只係半年左右,就知道呢隊閪波根本隨緣,人腳再好都可以無下限
其實上季國米歐聯守曼城守得好好 最尾都係輸遠射 進攻好少少隨時贏到
意甲啲球場好多都好舊又殘, 好多球場, 球迷同球場距離又太遠, 代入感無咁高, 加上意甲個節奏無英超咁快, 畫面唔夠靚
敗走國米算經典
未贏冠軍之前你唔講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞