覺唔覺阿特蘭大教練加斯柏連尼比人低估得好撚緊要?

99 回覆
47 Like 10 Dislike
之前連續三年幫阿特蘭大攞聯賽季軍,三次意盃決賽,歐聯打三年兩年入到淘汰賽. 今年歐霸贏葡超冠軍, 德甲冠軍, 同英超第二
計人腳班底完全係蔗渣既價錢, 但係踢出燒鵝既味道....

對比起人工同洗錢高佢幾倍但踢到成pat屎既所謂名牌教練例如坦克 沙利 阿迪達呢啲,佢竟然完全冇人吹奏
意甲就係咁冇人理
意大利拎完歐國盃
之後三個歐洲決賽都有意甲隊
到今年歐霸歐協決賽又有意甲隊
阿特蘭大拎埋歐霸
意甲黎緊有機會有六隊踢歐聯
但係好多人眼中都係三流聯賽唔入流

利申:廿年米蘭/ 意大利球迷
香港開波時間唔入流,同少超級球星唔夠吸引力
總之一講意甲/意大利國家隊 就係話慢同守守守 認知仲停留係20年前
點會三流,法甲就真係流,得一隊PSG死都要痴埋四大變五大,好心收皮啦
都可以話係佢一手將阿特蘭大由廢隊帶到成強隊
當然老細同體育總監信佢都重要
真係幾勁

琴晚對利華,個種高位壓迫,勁似 20 年個陣 四強 對巴黎, 估唔到仲踢到依種風格
星味唔夠或者講Marketing做得唔好
作為意粉,國家隊連續兩年缺席世界盃決賽週真係幫唔落
連自己球場都冇
其實咩都唔使講
得祖記有...
而家喺攻呀攻,快插窿
國米,AC就黎有
睇人都好準,
嗰時曼聯想買凱倫, 加斯柏連尼完全支持,覺得good deal
之前之後佢啲買賣人都係幾好
到時又會好多環保膠出嚟反對
以前烏甸尼斯森多利亞外圍賽就輸
米蘭未firm,但會轉地方起球場
國際應該睇下佢地個基金佬接返手之後點啦我估
咁祖狗又真係好悶
又咁講,真藍黑都打左幾年歐戰儲經驗既
但加帥勁在年年賣咁d主力都仲調較到隊波
烏甸尼斯 阿特蘭大 卡利亞里 薩斯索羅 都有
佢第一年歐戰已經好勁
歐霸分組賽好似5勝1和 同里昂 愛華頓 一組
跟住作客入球輸比多蒙特
師兄清泉,好多傻閪都唔熟呢隊波歷史

佢有次歐霸贏場面輸多仔,成班多仔迷嚇撚死

之後疫情嗰年又被巴黎反超,竟然一堆傻閪球盲話亞特蘭大冇歐戰經驗先輸
個季凱倫都係下半季打得好d
成季黎講都唔算係必然正選
咁都有人出70m 買梗係good
蛆個問題無得駁。
所以近年意甲冠軍國米A米拿仔拎囉,呢3隊拎冠軍唔係守返黎架喎
意大利足球教育向來著重戰術
事實就算意甲球隊或者意大利國家隊戰績差
球壇一向都係多意籍名帥

肥安,雲尼艾利,干地,文仙尼
近年仲有白禮頓嘅迪沙比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞