[波台敍利亞] 車路士球迷討論區

977 回覆
0 Like 4 Dislike
迷摩又陰d陰d 為賣KDB 洗底
on撚9 自己冇啦啦無限上綱
幾撚時有講話賣咗佢冇冠 同要死全家?
咁咪即係有棄用囉吐 係你自己上面死撐冇棄用
我根本就唔係反摩亦唔係否定佢功勞
咁就算佢棄用佢又點結果最後係奪冠
但反摩就針著依件事講
你條友英冠狗都j就知有幾低賤
咪撚拎摩狗同哥狗比啦

4連冠,8年6個英超,3冠王

根本唔撚同水平。對球隊貢獻都唔一樣

哥狗衰d講,依家賣左Haaland Foden 都一樣比人當神咁拜

摩狗柒到要含曼聯碌撚,衰到貼地教埋熱狗

乜野legacy 都敗撚清,仲有人幫佢含撚個下好野
其實冇乜點只係咁的確係棄用
你唔需要為咗撐摩而每一樣野都否定
唔滿意表現/態度所以棄用就成日都有架嘛 樣樣都好都棄用先少有
安76都去愛記教啦,依家咪又係上神枱
原來要同哥狗比得起先有貢獻
咁成個足球界都冇人比得起,冇人有貢獻
雖則美國佬就唔會請摩狗,大家就咁討論
你都寧願幫英冠狗含撚仲含到雪雪聲邊夠你低賤
我唔係撐摩,只係依到有啲反摩反到j英冠領隊
睇依家個領隊list 仲j得出,個list明明係中下遊球隊要請嘅人
不如咁講 摩同英冠教 我都唔想見到
仲有干地同杜,美國佬都唔會諗
依家食迪沙比已經要還神
但睇隔離白狗post對佢評價好高
條list咁閪樣
局人揀RDZ
Enzo Amr好似好d,迪沙比d防守無記錯又係柒既
We can't buy his spirit or soul
波台敍利阿點解
後場猜失比人入
內戰
上季白XGc 第8好 (60.94) 第6&7 都係 60.26
未到好柒

車狗第10
摩佬係車開朝元老
咁都叫地底泥
你真係唔好學人做車迷
你班廢中摺埋啦
事實就係迪布尼就仲拎緊冠 而摩就已經唔知去到邊
果次番黎 我諗10個人10個都會答你望摩可以再建立一個皇朝
好似宜家哥狗咁 點知結果係羞辱性排到16
棄用其實都唔係問題 但取代佢地嘅係契仔安之流
見住對英冠都踢到pat屎咁嘅可以踢足90min 而有料嘅就半場換出
依啲所謂棄用真係得啖笑
代代車嘅教頭你都憎㗎啦
公海啲人都冇你咁憎車
只能夠講摩1摩2係兩個人黎
以為佢嘅經驗會帶黎新嘅衝擊
可惜係個人變到極端地萌塞
萌塞還萌塞
至少攞多年英超
你哋講到英超好易攞咁

不過你問我都唔想佢返嚟
班球員性格太差佢舞唔掂
10隊波有8隊波不歡而散,走去怪球員性格差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞