[波台敍利亞] 車路士球迷討論區

977 回覆
0 Like 4 Dislike
而家班高層玩緊權鬥,當車路士係玩具
成績係點根本唔care
係得球迷先會傻鳩鳩諗咁多野,又話呢個唔好果個唔好
諗返上季唔請安歷基真係on9
打完一季之後話肥普唔踢控球 唔啱style
飛釘 托 : you can not pass
借口嚟唔駛咁上心
到下年開始踢到傳控但個教練唔聽話
就會改口話要考慮下high pressing 所以要炒人
兩個directors只係要個替工嚟有事就孭鑊
等佢哋可以食多幾年高薪
教成點根本唔緊要
想問下點解油王請一個教打比郡係英冠排第6既新手英人教練,無人屌?

但請一個帶Ipswich 2年升2級既新人教練就人人屌?
paez應該可以打攻中/中中
個個係lampard
59歲嘅後生仔
仲要無得轉會
個個預個年無㗎啦
果陣好似係比人制裁緊冇得買人,焗住要用青年軍,得legend 撚蛇肯黎,冇人肯黎

以往既油王請親都大牌野喇,ie. 76, 大菲, 干地, avb, 賓尼迪斯
個名冇咁響既就算legend 迪馬贏左歐聯都要走
無人肯黎接手依個從來都係危言聳聽。

我就唔信出得起錢無人肯教
珍,果時係個個一聽到係撚八又433又大打進攻足球就個個打曬飛機,理撚佢係英冠定英甲。
油王未走個陣 你好少會見到請個領隊番黎隊波會閪冧到咁 個季就算比人ban轉會你都唔會覺隊波亂成咁 咁個陣有個球隊傳奇黎教 球員時代又咁勁 你唔多唔少都會有期待,但去到宜家個情況 樸達之亂有辦你睇 請個中游/衰過中游既領隊黎教 係出過事 而且係絕望到比唔到希望你 你唔驚邊有可能,仲要撚仔個期隊波起碼有d大佬係到 宜家隊波邊有 個感受似斬掉重練左兩 三次咁 試完又試
點都好喇,請大牌有經驗有cv既教練點都冇死
冇人會好似而家兩大老闆咁on9,領隊要請後生
果陣唔關咩433咩進攻足球事
純粹因為佢係林伯特先J
冇可能
疤狗咁撚窮 回購就有份
諗起nj今季成日無啦啦食黃
遲下佢會唔會比人發現都係賭自己拎黃
比佢iq150 撚鳩咗
完美表現高智商廢物
Flick邊度後生
On9你Mon左人咁耐又後生 呢個價又話貴
唔叫皇馬放過佢?
Todd狗一陣直接買起間球會
其實肥普都唔係好野 。但市場上搵唔到個更好既教練 。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞