[罪犯]前big bang成員勝利被傳來港定居 網民爆粗魯行徑籲女性小心

119 回覆
80 Like 16 Dislike
Chantale (勝利的形狀)
中出完啲精流出嚟都係香
快吞
有得俾勝利屌 我都ok

細個幾鐘意佢 真係唔知幾時開始佢變咗第二個人,或者唔再隱藏自己原本性格
人地成個國家都唾棄既
特級扯皮條罪犯
響香港大搖大擺做生意
d女仲會搵佢影相
香港真係一塊福地
男人不壞女人不愛 你以為係假嘅咩
十年後...
臭閪港女會同港男講:我好純潔 我一直都期待愛情開花結果 你就係我要既人
最後港男埋單
呢件社會垃圾玩迷姦,偷拍,又做龜公
正常人都唔會想痴埋去
為數唔少弱智港女對 oppa 有幻想
你睇 youtube 有一大堆 channel 係港女嫁韓男 or 識韓藉男友, 條條都多view 多廣告
班弱智港女恨到出水 連睇其他港女溝韓男 都肯課金 都可以睇 youtube 高潮
而家有前韓星來 要班港女貼錢當養肥姜咁都仲得
抵啦
港女就係配比呢啲人屌
點解唔係中環開店,而係尖東?
杯飲品落咗嘢
睇中就請佢飲
你收佢隻杯緊係「No!
韓聯社4日報道說,Burning Sun在成立時,勝利承擔了初期營運資金24.5億韓元中的2.25億韓元,而被稱為勝利海外投資者的台灣「林太」出資10億韓元。 另有說法稱,「林太」是台中地下賭業大亨於國柱的太太,Burning Sun的投資資金來源三合會。

因此,韓國調查部門認為:三合會可能涉嫌參與Burning Sun的投資。

韓聯社引述上述消息人士的話說,韓方為調查國際犯罪組織「三合會」對Burning Sun的投資嫌疑,正在尋求亞洲多個地區的幫助,以協助調查此事。 報道稱,「三合會」最近在香港等地參與虛擬貨幣上市,由於這種虛擬貨幣技術可能成為非法洗錢的管道,因此備受關注。

而對於“三合會”,韓聯社在報道中介紹說:這是中華圈最大的犯罪組織,在香港和台灣均設有據點。

報導還引述一位相關人士的話表示,由於無法排除三合會使用加密貨幣投資Burning Sun的可能性,所以韓方“向中國有關部門提出了引渡相關人員的要求”,但查明相關嫌疑並非易 事。

此外,韓國警察廳也透過國際刑警組織,向中國大陸、香港及台灣地區,和新加坡、日本等國的警察部門,發出協助請求。

香港
但係港男 粗魯啲, 自私啲, 稍為唔識禮讓都比港女話無風度
同人唔同命
韓國人打女人就係man
香港男人打女人就係人渣, 係敗類, 男人都鬧埋一份
雙標到呢
人才來
講真利哥好多方面都中到超哥張點心紙
天團成員PR能力人脈又強強背仲成堆金主照仲要有豐富既夜場營運經驗
直頭係上天派來幫超哥手搞夜繽紛嘅
科技搞唔掂咪做番傳統行業同馬交拍住上一樣咁好揾
唔同level啦
利哥以前去日本開演唱會日本妹放題咁任食
姜B得d
689咪講咗囉愛國就得
有佳佳晴晴劉馬車,過幾年又有過江龍監躉胎屎
唔加多個國際巨星坐陣點組復仇者聯盟呀
以前好像有傳過話利哥呃蝦條其中一招就係話第二朝帶佢落去一齊食早餐可以見到GD
叫利哥揾埋佢個fd 過嚟唔知賓頴而加仲啱唔啱呢
比pua 渣男屌
點都好過比油頭毒撚屌啦下話
陳同佳出返黎溝女
我估都有把女受
同殺人犯拍拖
不知幾撚型
fuck條撚boy咩
強姦犯+馬伕黎咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞