M記依家叫員工, 中汽水要跟杯邊條線落半杯冰

174 回覆
43 Like 219 Dislike
尋日去太子, 要墳肚, 見食多2餐M記就夠分拎HSBC回贈, 唔想食都食埋佢啦.
跟餐無撚左細橙汁, 中橙汁要加錢; 除左黑啡, 所有咖啡又要加錢, DKLM遲D跟餐野飲應該跟清水, 叫你自己去倒.
飲杯中雪BIG, DKLM點解2啖無撚晒? 開蓋睇睇, DKLM半杯都係冰.
去問個職員, DKLM原來M記個杯物有一條線係中間, 係要D員工冰量要去到個條線位.
佢老母佢個APPS無撚得選擇少冰/走冰, 即係焗鳩你一定要半杯冰.
個職員仲撚好笑, 話想要少冰同佢講
杯野都比撚左我啦, 我叫你少冰, 你倒撚左佢比過杯我, 咪仲撚浪費, DLLM M記D管理層真係CLS.
m記賺咁多都愈黎愈度縮
芝士得半塊
包又冇得揀多醬
醬料又要加錢
而家連汽水都唔比人揀少冰 都痴撚柒線 慳果一個幾毫都唔知為乜
叫走冰,另外再叫佢俾一杯冰
今年M記好撚多鳩招減食物量+加價,
呢幾日食埋最後一次拎埋D回贈, 應該會唔撚會再食一大輪.
M記D管理層咪ON撚九囉, 我覺得之後佢地會叫D員工唔撚可以咁,
咁下次白卡劈友應該會係M記
M記部閪機, 仲好意思次次收錢時叫人損錢比佢買樓搞咩咩之家, 都CLS.
有冇人覺得個飽細咗
利申冇度過
應該係加個item,冰一杯收5蚊
佢老母臭閪乜撚野橙汁加4蚊
好彩我夠黃,無薑b餐都好少食麥記
冰先貴喎
細撚左好耐啦,
M記之前安格斯包已經將塊肉同漢保包睇齊一撚樣咁薄, 已經唔撚會再食.
傻條越比越少, 我一定叫佢換, 唔換叫佢經理退錢.
係 早餐原本細橙汁已經好撚細標可以得150ml
宜家直頭剔除埋 要飲橙汁加錢揀所謂既大橙汁
屌個杯咪又係細size杯
其實m記分店同分店間係咪真係競爭咁大 要撚埋呢d婆仔度縮數(半塊芝 冰etc...)
定係總公司政策來
M記咁多間, 唔會外購冰咁ON九.
佢自己一定有冰機廠部門, 應該平過叫汽水.
佢地一定計撚過條數, 用電都抵撚過叫汽水.
on9仔走冰都唔識
有線2.0
唔好再講乜嘢芝士得半塊啦
早就有人上網搵到美國麥當勞响上世紀剛推出魚柳包時的電視廣告,好清楚睇到係半塊芝士的

點會冇得走冰 不過係冇得少冰
我話撚之你上世紀咩
由細食到大 魚柳包都係一塊芝士架啦
枝飲管有咁粗得咁粗
人哋有電視廣告做證,你就憑記憶去講,OK u win
你係唔係閱障呀? M記PR, 得個2個POST出黎講野
我都話少冰, 唔係走冰,
都比撚左我啦, 我要少冰, 個員工咪倒撚左佢呀?

閱障你就死撚左佢啦
都比撚左我啦, 我要少冰, 個員工咪倒撚左佢呀?
我講緊M記管理層POLICY ON九浪費地球資源,
你就講你ON九走冰唔撚識, 死撚開啦.
佢老母佢個APPS無撚得選擇少冰/走冰, 即係焗鳩你一定要半杯冰.

郁啲就屈人PR 有撚病 blocked唔洗覆了 慢慢繼續屌
明明個app有得走冰,樓主柒咗仲屈人pr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞