周國強斥網民手法「低莊」,「我哋業界𠵱家擺明畀人偷嘢食,但到我哋出聲,卻換嚟咁樣嘅對待同欺凌」

367 回覆
8 Like 646 Dislike
咁牌價跌咗主因真係因為Uber
應該跌係另一回事

前線根本唔care,反而仲搵多咗唔使租佢哋架車
嘈嘅只係班牌主
呢個遲啲會改例話中國國旗ok , 好似以前話唔比掛野係馬路, 申請掛都要同路政署比巡查費
上年就改晒可以掛國旗

但係佢地違泊就無改例
講到自己咁正義 就唔會大部分人都反你
自己做左反派自己都唔知 的士狗智商太低
又係啲生意一定係你嗰啲垃圾理論?
食屎啦DC9,車主就搵緊水魚接個牌,司機就日日搵車撞,再夾埋啲神醫狀棍去呃保險,攪到保險貴晒
我哋平時俾DC9欺凌得少呀
遠又唔載,近又唔載,過海唔載
機場唔載,交更唔載,屋村要入閘唔載
之前吹Uber就牙擦擦
依家俾人反捉泊車 就出黎賣慘
我有領展同置富既股票,你哋D擺明偷緊我野食
最好笑係 違例泊車唔係犯法?
話人搞佢 佢冇違泊怕咩人搞佢?
仲要屌客即係教訓未夠 抄到佢跪為止
其實的士業一日都係牌主車行揸住個牌,再放租俾司機呢個模式
一日都唔會改善到
咁違泊合唔合法自己偷一直偷緊野你可以告人人告你就唔得你有種咪叫政府立法豁免DC9違泊囉
政府7月完成規管研究,唔一定禁晒uber
似係為合法化開路
班dc9係咪on9
犯法就係犯法
又逃稅又違泊咪又係偷緊政府錢,on9
仲辣火頭香港乜都好你唔出聲一兩個禮拜乜事都冇
睇你班dc9唔順超,吹呀!! 短又嫌短,長又嫌長,過海唔去,動物唔載,輪椅唔載。
而家大家都一齊響應支持警方嚴正執法有乜問題
碟嘢食寫咗你個名?
雖然亳子唔影響我生活質素但dc 狗唔好成日老馮偷零頭找少錢吖
咁你哋行業自救行動要加速喇,雖千萬人,吾往矣
屌你老母繼續搶口岩架啦
屯門vcity樓下個的士站勁多泊係度,唔知而家走晒未
DC9 違例泊車都擺明偷緊政府D錢
犯法就係犯法,除非你係
見疑即報係每個市民嘅責任,只有犯罪分子先會驚/話人低莊
我地全部想考警察 宜家只想做到警民合作先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞