[黃VIU][TVN]背著善宰跑(10) 邊佑錫、金惠奫 主演-仲有兩集,求HE

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
睇咗三次
我唔鍾意翻兜睇劇集,打機一定唔會玩二週目嘅人
呢套第一集我竟然睇咗三次
第一次正常睇 第二次迫人睇時同佢一齊 睇第三次係睇d人reaction時又睇多次
公司帶頭做金邊粉
個樣真係冇變過
唔通有二撘
https://www.instagram.com/reel/C7OlItuvvyZ/
依個真係笑死 依個ac嗰fd係邊哥同學,仲要有本日記寫低關於邊哥嘅花生
小學花名做fan club名
https://www.youtube.com/watch?v=JM6wguGc8xc&t=11

笑咗呢個車廣告? 直接用劇集片段
最後得42張不合規定嘅飛攞出嚟抽
繼續俾fans鬧
好心佢搞實名就唔好俾人買兩張啦
另外個張飛照可以幾百倍轉出
佢真係癡癡地線
TVN 唔搵佢錄宣傳片嘥咗

VARO藝人同VARO新抱
終於2刷到第8集

我發現有d位都要交代下,希望編劇會解到
1.外婆係9鳩定真係知
2. 第7集 公主返到2023, 佢問老母意外detail 明明係15年前但變左14年
3. 阿媽有dd好似知道咁
4. 我仲係諗緊善宰本人有冇穿越到
劇集本 原來有少少英文翻譯
好似未po過呢段

圖456 係上面有人po過嘅 劇集本部分內容

一套精裝劇本集包含上下兩冊,內容詳見圖一

1. 封面為光柵封面,可以透過變換角度看到兩張照片,運用劇中穿越於過去與外來的設定,見圖三
註:為防劇透,下冊封面暫不公開

2. 包含刪減戲份和未拍攝戲份的編劇版無刪減劇本集,見圖四

3. 包含李詩恩編劇細膩的表演提示,見圖五

4. 附加收錄編劇創作的新戲份,《遊走記憶的時間》劇本完整版,編劇pick台詞等

5. 李詩恩編劇,邊佑錫演員和金惠奫演員的特別採訪

6. 編劇與演員(邊佑錫金惠奫宋建熙李承協)的印刷版親筆簽名與留言

下冊封面竟然防劇透所以唔公開,然後見到有人話係咪結婚相
除咗第4集未解,其他建議你重睇第9-14
2刷慢慢補完中
好吸引咁,希望有中譯
加油補完就到星期一
其實係公主身高唔高,定係善宰太高
高度差好正
Both la公主號稱160,邊哥號稱189,但公主可能報大數,邊哥又報細數
勁大身高差好正
呢個好好笑
邊哥真實好似係192
考古公主過程中,發現公主真係好介意自己身高,因為佢之前好多時試鏡失敗,係因為身高問題,佢係真心想自己生高啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞