突發 沙田男斬大快活女收銀!再劈途人頸 對峙群眾終被制服 獨家片直擊全過程

663 回覆
215 Like 26 Dislike
成日team kill 做乜鳩
係你自己扯去性別話未見過女人最大貢獻,依家俾個例子又話有槍唔得,依家打機咩,full gear 打boss唔計,一定要裸奔空手拳擊先叫挑戰難度?人地一個女警體力擺明唔夠男兇徒來都夠膽沖上去保衛市民而香港嗰班男警有槍都淨係識得執死雞係咪又要話有gear狀況下男廢過女啊?
仲好鍾意事無大小都開直播
呃啲傻仔課金
條條片 ,片頭片尾都賣啲死人廣告
啲手法越嚟越賤
成個討論既範圍就係平民一般大眾係武力唔對等(徒手/鈍器vs利器)遇到依啲突發事件既反應同能力我的確幾乎冇見過類似嘅情況係女人perform 得好啲
有既你都可以舉下,但相信你舉一單都有人可以舉十單係男人好啲

你要去到舉full gear同受過專業訓練嘅警察先有一單,某程度上都證明咗女性係依方面嘅表現係幾差
再者你個例子亦都可以係咁啱去處理嘅係一名女警,如果咁啱去處理嘅係一個男警,有相同裝備下係咪會處理得比個女警更加差?

最後你用外國同香港比都係無謂,兩邊警方武力指引一定有唔同,香港你一般嚟講開槍就好撚大件事,使用槍械嘅後果完全冇得比
喺香港遇到依啲刀案,警察一般都只係可以容許用盾同警棍
痴線! 點解條片打晒格仔?
夠膽斬人 唔夠膽俾人見樣?
D狗係咪39分鐘先到?
你上呀嘛,屌你老母 咁撚勁揪你赤手空拳行埋去屌你老母啊
咪好老實講你成段video都咁撚多格成條打仲好睇俾我哋觀眾估吓估吓仆街啦屌你老母
打晒格 點撚樣睇呀 最撚憎閪c
畀班阿叔圍係玻璃門到打令人諗起2019
-0-0
好彩無死人
阿姐好慘, 雖然幾張野, 但女人花塊面都唔好
咩事? 如果唔識好無辜
呢D人係社會攞著數撚 最撚柒就係呢D
藍帽勁到
由到跟到尾
我都係,條片仲係喺腦海入邊
真係好唔舒服,個種無助感真係
一路叫刀手躝啦 一路自己往後退
條友都好狼
一刀劈個鼻
多數支那族
自備餐具
好奇想問下
台灣斬人案受傷既就台灣政府講到明會負責哂佢地醫藥費
咁香港呢單呢???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞