突發 沙田男斬大快活女收銀!再劈途人頸 對峙群眾終被制服 獨家片直擊全過程

663 回覆
215 Like 26 Dislike
睇落佢想用鋁梯當防暴叉用

但始終重,拎起無叉咁就手,係有啲難度。

好彩大家都識保持距離,都算醒。
小心地滑條仔啲aoe係咁掃到自己友
又係黐線佬?
呢個白卡佬其實算戰鬥力最低
cap帽男頂住佢果陣其實個距離隨時會比佢桶到
只係條白卡佬係咁執著想整開架車
然後好在劈頸個個無事
斬傷頸算好彩冇事, 外國有條片, 斬一野, 出少少血以為冇事, 點知好快 大動脈噴血, 唔洗半分鐘就死咗
純logic來講如果世界上無男人咁女人斬女人女人就打得贏啦,咁自然就係女人上去制服女人啦。
連登樣
之前澳洲商場咪女警開槍制服對方?你唔睇新聞?
1:06 肥仔勁on9
攞個鐵牌隊住人變遞架撐比人
女人係咁weak
冷氣軍師
係,割到大動脈真係係咁先
冇死真係算好彩
其實公司請保安返黎係要黎保護公司既財產
保護人命依D係警察既工作
警察有槍都有得比
個刀手一出嚟,出面啲人走夾唔抖!係啲阿叔跟住佢keep住打
真心好撚驚:
如果八月一日辣撒精廢硬上馬,會唔會區區都有「白卡刀劍繽紛盛事」?係咪要準備避難?
個藍衫白褲仔team kill 藍帽阿叔食咗佢幾嘢
姐係咁 條友比咁多師兄制服緊

你擸架撐打 好易tk到踎係度禁住佢既人

同埋你唔知佢係咪癲既 你挑釁佢 打落水狗 搞到佢發狂 起左舖癲佬獨有既牛勁邊個都攔佢唔到 佢要鍊死你唔緊要 其他師兄都有機會受傷

呢d情況唔好淨係諗出氣 係要保護身邊既人 個刀手一日未比差佬塔走 一日危險都未解除

希望片入面紋身後生仔都會明呢樣野
啱啱睇台灣斬人嗰單 , 台鐵好似話有份制服斬人嗰幾個人可以終身免費搭台鐵
保安唔係做呢啲嘢嫁喎

正常做保安遇到危險要保障住自己安全先

呢情況報警啦,我係保安見到啲揸刀白卡佬,一定唔會行埋去囉打份牛工同你去搏命
勁撚過台灣班狗啦

台狗班女幫條肥仔R痕

香港直接拎梯拍姜咁拍
令人諗起2019元朗站見義勇為市民俾人告暴動然後坐監呀陰功

法官話喎,唔應該以暴易暴,否則就係同施暴者等同
啱呀,我見到實由佢斬,話我冷血都係咁話,等於大陸人見到人遇難都扮見唔到㗎,驚俾人告吖嘛! 個社會係咁怪得邊個
美國快d禁槍啦
禁左槍就會好似香港咁安全架啦
Zip部iPad係袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞