[又去溫布萊] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2724]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
棄福用安仔肯定有前六
梅狗收咁多回佣點會弱智
呢到風向不嬲都係坦收既
搵pr公司幫手改唔改善到工作表現?
福狗可以一季入30球我理撚得你日日講粗口屌fans啦
返黎做keeper教練?
入到40球話之佢日日叫雞
返黎幫手舉牌換人
我係PR公司就叫佢踢好D波就唔駛搞咁多野
然後收錢
踢得咁閪俾幾多錢PR都冇用啦 落到場都求其踢 出篇文話幾鍾意曼聯有咩用
有個青訓入到波
但打咗幾下女人已經要走去西班牙
Ipswich Town manager and boyhood Manchester Utd fan Kieran McKenna was awarded the LMA Manager of the Year award by Sir Alex Ferguson last night 🏆

He is the first manager from the Championship to win the award in 18 years 👏

唔好去軌下年回家
阿麥果球係top1
哥本哈根唔好提la
本身想貨金cut 短過冷河時數
傾唔掂唯有等足年半
肯等足嘅鈕狗一毫子都收唔返

曼冇做錯野點解會罰錢
季初嗰陣時娜娜比人屌到仆街
呢球補時救到十二碼保持勝局令隊友/佢自己都大信心啲
放假期間未經鈕狗同意接觸dan哥
仲要dan哥sd埋d contract野比我曼喎
你可以推個波話係dan哥自己sd
叫鈕狗罰佢錢唔關我曼事既
樓主係弱智
好多消息話綠木會去溫布萊睇曼聯決賽
負面moment top 5
- 作客阿狗體毛越位 再被絕殺勁傷士氣
- 作客哥本哈根撳屌贏緊兩球下福拎紅 再被反cup
- 作客加拉領先下Onana 兩次派膠 直接小組包尾出局
- 主場第一次full team 對西咸 全隊踢得好咗但短馬又傷過
- 作客軌臨尾崩盤 騎車盃都冇埋
Dan 又唔係球員,接觸佢有咩問題
何況係ineos 接觸佢,唔係曼聯
湯啦
無記錯好似兩球都係補時入
0分變3分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞