[又去溫布萊] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2724]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
歐霸勁到仆街
對猁嗰場我都有睇
壓撚到猁抖唔到氣
睇個樣都知佢唔係好人啦
蘇蛇?
哥狗子弟
除左達狗有邊個得
似害死公司佬多啲
Manchester United have been given a slight boost ahead of the FA Cup final with trio Mason Mount, Anthony Martial and Victor Lindelof returning to first-team training this week.

係咪終於可以踢究極坦波?
就算train到都冇態啦
有無態都係踢閪波
就算真係炒
點解唔可以收嗲到決賽完之後
要呢幾日出黎搞D球員心態
迪馬提奧條友依家唔係唔準咩
里奧都講明佢自己無內部source,
佢係決賽前係到鳩up做咩撚
所以話佢多咀狗 之前油王單嘢又講到似層層
油王佢係講到100% done deal 咁,話收到內部料架
其實佢無講錯。不過係timing 唔岩
有錢收驚咩
好似我地班legend先咁,特別多多嘴狗
因為班廢柴除左做多嘴狗
冇個撈得掂
退休搵唔到食, 講曼聯多人睇
但係又請返哥狗系教頭jm9
又話哥狗教拜教到影響左德國足球風格

老老豆豆 我覺得坦狗幾啱教拜
由於車路士和白禮頓的興趣,帶領葉士域治升上英超的領隊麥堅拿或拒絕續約。38歲的麥堅拿(Kieran McKenna)成為車路士、白禮頓的新帥候選人,盛傳葉士域治為了說服他留隊,本周將展開會談,提供一份新合約,年薪由120萬鎊勁升至500萬鎊。

英國BBC報道,麥堅拿領軍升班後雄心勃勃,渴望在職業生涯中邁出下一步,與副手佩特都認為是時候離開葉士域治。麥堅拿的合約到2027年才到期,任何球會要搶兩人都需要支付至少400萬鎊的補償金。

咁早續怕撚咗車狗扔錢搶人
500萬年薪

坦都好似得800萬
到時護級水深火熱時想換領隊,葉士域治有冇咁多錢賠人工呀
可能搏軌想請佢想R多筆錢咋
https://www.instagram.com/reel/C7RfmToNO7s/
今季冇嘢多,世界波最多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞