係Carousell相信人性本善嘅下場…

356 回覆
57 Like 839 Dislike
你而家就係唔肯比貴啲睇喎,柒頭
樓主戇尻唧,唔好當其他人都戇尻先得嫁
個賣家係衰
個無落訂依啲邊有得嘈

Carousell成日我賣野啲人講完價我agree埋消失左
唔通個個開post咩
咪撚on9 樓豬幾多歲
都冇人執法
講經咩
就係你買黃牛助長班仆街炒飛
開場前交收要落訂
睇黎你都係智障
人性本善就唔會有炒狗啦
睇你後尾覆人堆英文仲post埋張圖講咩責任心就知你kam撚
你係咪會當賣家真係on99咁等到開場先同你交收?
唔係即日交收已經唔賣俾你 賣俾下位啦 仲等開場
委任證都可以偽造 何況身份證
IU飛有市有價 係真嘅使驚賣唔出
正常點會俾個人資料陌生人 除非你出價高人10倍

同埋之前大把濕鳩呃訂 先落訂後俾飛
靠個未拎飛個空窗期呃錢 之後玩消失

樓主最多無得睇 未算輸錢 你就
建議你打定輸數 想睇嘅襯早揀過另一張黃牛好過
租個户口一日5000左右
如果大量人報驚,差佬唔會做野
佢比嘅地址證明係電話費單同佢whatsapp 我嘅電話係一樣。然後我fps 佢嘅名都同佢身份證一樣。
然後再上網search 曬過佢電話同名,都無乜結果。
fps 綁銀行應該無咁易偽做,所以就信左。
租個户口一日5000左右
如果唔係大量人報驚,差佬唔會做野
所以大把人carousell 都係打原價
然後加句 另外賣條毛值1000
已經捉唔到
好哋哋講緊中文做乜變英文
好人 唔收訂 大把人 放飛機唔要
收你訂 你又驚 咁點計
真,買得黃牛自己都唔係咩善類,兩邊都係垃圾
黃牛飛就係咁,一係佢高明啲另外買兩張就唔會得失你
人性本善就唔會炒黃牛啦懵撚
因為佢要收訂先,所以比曬d 資料我
除非好似上面巴打咁講,有人租個戶口比佢。
因為佢嘅電話費單,個電話號碼同名,同我fps 佢個戶口個名係一樣,而佢用黎同我聯絡嘅號碼都係一樣,除非佢搵到個同名同姓嘅人。

宜家出面一張iu 都6000幾
佢果陣未開賣時收我3500, 我諗係佢估錯左個價值。
攬抄lor 唔怕傻最怕顛
睇邊個玩唔起
假如係 咁租比佢嘅果個人都會瀨野架wo
不嬲同佢地講戶口凍結左要佢地過幾百蚊先解凍到 之後會加錢過番🙏🏻🙏🏻
租户口比人果啲全部爛命一條
一係蝻一係大陸人一係道友 佢地坐監可能仲開心 起碼有免費早午晚三餐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞