【突發】英國間諜案 被告Matthew Trickett公園暴斃!

765 回覆
935 Like 6 Dislike
呢單間碟案都煲得幾大下,呢三條友依家咁出名都夠膽光明正大滅口,邊條友落order架,定條友真係知道啲野唔封口唔得
我意思係原本去監視流亡港人嗰單。如果呢單嘢係PK蛋揸旗嘅,即係佢都係被自殺嘅名單之上…
最近又比人爆 黑入英國國防部 又係澳洲開中國地下差館

仲有啲乜係可以好大單 唔爆得
少少錢?知唔知對英國佬黎講好多架啦
佢係自殺定他殺驗完屍咪知
我只係認為呢班弱智無可能係呢個風頭火勢請到個頂尖殺手去殺人滅口
重點想講係個英國佬同泰國牙朗有啲似
怎至英國佬比牙朗更加可憐
同佢自殺定他殺都無咩關係
似係另外兩件黃皮豬出手
咁樣就無左個鬼佬既證供
所以佢呢排咪潛左水,唔見人囉
平時佢仲唔第一時間出嚟擦存在感,打嘴炮咩
可能驚影響上面對佢印象同能力,影響第日做突首人選
唔係話無可能既,諗起自己一個中佬,坐完幾年乜都冇晒,黎緊幾十年唔知點過,就死左算數
可以拍成電影了
想spins去自殺
要自殺係屋企都得啦 洗唔洗特登落街去屋企附近公園死
Rip
邊有可能咁巧合,話無人做野都無人信
spin啲咩
我直頭想佢係比人殺手滅口食花生
但正常人邏輯根本唔會諗呢個陰謀論
如果港共有個咁犀利嘅殺手
第一個一定係殺袁松彪個on9仔先
殺個無料嘅英國佬有咩用?
似係另外兩件黃皮豬出手
咁樣就無左個鬼佬既證供
其實我最唔明白英國點解將佢哋啲口供公佈曬出嚟
英國佬做得d乜?
大佬 條鬼佬一早唔係自己人
佢都係被告嚟㗎 佢分分鐘有份出賣英國添呀
殺人滅口
A former Royal Marine charged with assisting the Hong Kong intelligence service has been found dead, police say.

Matthew Trickett, 37, a Home Office immigration officer, appeared in court charged under the National Security Act last week.

He was found by a member of the public in a park in Maidenhead, Berkshire on Sunday, Thames Valley Police said.

https://www.bbc.co.uk/news/articles/c1vv5wlp3q5o
===========================================
BBC 話 Sunday, 19號。
仲有兩個
經貿辦間諜袁松彪居然有得保釋,好驚佢喺英國俾人用刀捅死
https://lih.kg/3695816

呢個post細思極恐。
殺左佢都唔會令到啲證據消失
係都隊另外兩個啦
另外兩個真係關事
知道咩講得咩唔講得
鬼佬一心收錢做嘢
為求自保乜都爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞