【突發】英國間諜案 被告Matthew Trickett公園暴斃!

765 回覆
935 Like 6 Dislike
何伯突然死亡
cctvb:何太謀財害命
成龍大哥
如果唔係自殺真係幾大獲 .姐係話任何地方要殺任何人都唔係問題,只係想唔想既問題, 然後又成功開左個頭. 邊個會係下一個 ? 英國國安/資情
3號知得最少
佢有咩下場,嚇到1號2號要爆

俾個人皮面具佢戴住出入
https://www.youtube.com/watch?v=770nI13-MJs
單野係反恐反情報team 跟
我唔信佢地無拎晒料既情況下由得佢死
何況英國國安法拘留左佢地10幾日

條友最有價值既情報一早比佢地extract 晒
包括幾間保安公司既數薄 銀行帳戶 記錄
自殺都係屋企啦,係公園自殺駁乜
跟番BCC 報道
星期日係英超煞科日, 全世界4:30PM 開波
警察到場果陣係5:15PM
全部人都掛住睇波, 揀呢段時間落手最易走得甩

警察到場之後有急救過, 即係佢唔係明顯死亡?
一度仲有生命?

He was given emergency treatment but was pronounced dead at the scene.

https://www.bbc.com/news/articles/c1vv5wlp3q5o.amp
有冇detail, 想睇
條英國佬賣情報賺到幾多?
咁樣死好唔抵
就係要係公園
係屋企點落手殺呀?
https://en.wikipedia.org/wiki/Poisoning_of_Sergei_and_Yulia_Skripal

呢單俄佬殺唔死,今次用咩毒咁成功?
中共殺啦
正常人自殺會唔會揀公園中心呀?
死人最守得祕密
真理
呢段仲sus啦
本嚟都擔心佢有生命危險,個官又放佢走

//At last week's hearing, prosecutor Kashif Malik asked that Mr Trickett be kept in custody for his own welfare as he said the defendant had attempted to take his own life after being charged, but that request was refused and he was granted bail.
你覺得美國CIA 英國MI6 殺得人少?
戴安娜都夠敢郁啦
咁咪即係12碼一係入一係唔入?
官開offer
咁佢都可以揀還押架
可唔可以key 落陳豪愛G針到
自己友點同外國人呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞