DIABLO IV (48) XBOX/PC/PS4/PS5 - S4 回歸,半年一個post

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
thanks

我係 ps5,我等下有無特價先
成年無打而家好多野唔係好記得哂
賽季開新角係咪無特別野要跟住做?
只可周庭行去打怪升level?
最撚煩係隻狼 不停隱形 狗到仆街
升lv好易 去地獄浪潮跟住d高lv尾就得 最好搵到招boss祭壇
唔駛自己打 唔死就已經升好快
Diablo入左 PC/Xbox game pass 呢季幾值得玩下
屌那星龍卷風打王110層禁成幾分鐘手都痛
咁快
我自閉仔玩三日先啱啱76
仲要係玩賊
不過幾爽 飛刀仔好快清怪都快

申請入團
想打200lv boss
今版死靈如果係玩純召build 40尾level已經可以輕鬆上世界4所以你62lv正常已經一早上左4
再加上55lv已經可以著世界4既遠古裝 你一身遠古裝野外比怪打都唔會易死既 快d上4刷浪潮升lv刷下裝好過
S2棄完再入坑⋯
浪潮多咗,升得好快
同埋掉寶率高咗好多
想問 魔像skin 點樣拎到 ? 通行證定點?
其實3太古詞,係咪浪潮都有機率出?唔一定大秘境高層?
之前棄左, 而家35lvl, 建唔建議做埋主線先? 定一定要主線玩晒先?
THX
咩係大口
佢應該指地獄浪潮
有冇人玩 穿心箭獵人?
我唔明點解D人推薦用匕首 唔用劍
劍爆傷唔係好D咩?
穿心箭攻速又唔係睇近戰武器
真心唔明 有冇人知點解
地下衝上黎個條大口蟲?點卡bug
想問下賽季旅程最後獎勵係咪一定要打一次200lv 先拎到
出釘爪暗步榴彈會少啲frame數
好似係條barfull左之後 登出再登入 咁條bar就唔會再扣
全抗同9230點推先最有效率, 逐個整好似好晒咁
係, 我開浪潮箱出過
搵條太古全抗性
我記得好似話武器精通個被動,劍係要用劍造成傷害先會加,匕首反而唔駛直接俾係對健康增傷,我唔太肯
不過而家全部變a傷,對俠盜嚟講非易傷都係一樣咁濟,咁梗係揀多啲加成嘅嚟用
最曬時間應該係清地圖成就啲技能同顛峰點
清到傻閪又悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞