DIABLO IV (48) XBOX/PC/PS4/PS5 - S4 回歸,半年一個post

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
POE 有啲BUILD 你無啲BUILD ENABLER 嘅UNIQUE 玩唔到, D4 除咗DRUID 好似都無呢啲, 最多只係你隻角廢啲 大家都係玩到最後嘅END GAME CONTENT, POE 就係UBER BOSS T17
D4 除非你想推LADDER 排名, 如果唔係你打到100-120 其實SSF 唔難
D UBER BOSS 直頭係JOKE
組人企喺BOSS度狂VENDOR 啲垃圾UNIQUE 再番番去, 唔係剩係計WHISPER 啲
如果你叫我玩 POE SSF 要打到T17 到就唔難
但你要我打埋UBER BOSS ,(唔玩交易提升套裝, 我就應該唔得)
但通常打SSF 玩呢D打上去uber boss 果D
全部都係TRAP撚/miner撚/圖騰
真係未必捱到endgame。。。
你之後仲要搵百幾個莉莉絲祭壇...
巴打....rip
不存在的記憶

好似幾勁
自動係網到賣野 係咪唔可以淨貼張圖
交易網個CHAT出BUG條友屌鳩我 有冇得檢舉佢封tag
我都係!
game pass包左
如果唔搵會點?
隻人廢啲, OPAL 上限少啲
今日彈咗幾次驚
少D能力咁,其實冇咩所謂,我都係好似S2先補番

有心情先去搵返都得,跟攻略個零鐘收工
Same仲要打緊地城 搬完石準備打王就彈 哂時間
有8點SKILL POINT 要開LILITH 祭壇果下麻9煩
你打完序章 可以開個新角跳劇情

真係想睇劇情 就上youtube睇返算
同埋經過上代主角係半個創世神之後
今代劇情真心無feel

想我2代凡人團隊 ko 5個魔王
3代ko 7合1+天使+死亡之力
4代叫我跪泰端爾個副官

反正新手我強烈建議直入endgame 大不了再開新角玩返劇情
5個地區聲望呢個設定真係on9
20點顛峰點數唔拎唔得
我S0 斷斷續續玩到而家都未拎曬
真心想問德魯伊而家有既暗金有熊身熊頭、老巫杖、狼頭,玩咩build好?開荒到n4都係拍拍熊,咩爆甲熊係咪無左架啦?
用風剪刷大秘養風狼
仲有得卡BUG好刷大口
黃材料1個鐘破千 冇得卡少好多
風狼係咪壓制颱風?老巫杖電狼係咪已經唔勁架啦?
又中左BUG
開左隻新角色賽季任務唔記得接,直接去打helltide, 升左聲望一級
之後個賽季NPC 消失左
想問下袐境層數會唔會影響精鑄材料掉落數量?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞