英撚歐洲國家盃初選陣容名單 集中討論區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
英撚4231邊會有左8
假設真係打433
而家會覺得可能係藥左8最啱
同埋都冇咩可能叫含拉左俾中路佢入
其實你知唔知佢點解離隊
唔係曼玩殘佢
Rice+TAA已經係最好選擇
TAA sit and playmake
飯跑哂全場 再加bell 都好全能同埋好逼得
已經係最平衡 但你左閘始終解決唔到
✋🏼🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Marcus Rashford: “I’m wishing Gareth and the boys all the best for the up and coming tournament”.

唔打主攻,緊係taa + 飯 + 比寧

前面跑狗等長傳
儒夫, 唔敢揀sancho
飯傳送唔算差,只係穩陣為上無乜創造性killer pass
前面應該會out d wo, 反而後防唔夠人未必會out 昆沙
個時最勁係雙特
碧咸 奧雲已經走下坡
為就佢哋打442完全on9
唔使打比賽咪多啲時間派飯囉
洗能場場追咩
淨睇佢踢鬥希拉爾 艾納沙就見到露曬底
無左高普套迫搶體系包底
對住仲有歐洲搵食能力D中場畀人𨶙狗o甘𨶙
係,睇返世界盃d冠軍,多數都只係缺1個位。

好彩今次係歐國杯,可以爆下冷
你問下阿狗
有排佢拎住個波嚟用比人屌拖慢哂
佢仲未昇華到rodri 個種
仲係玩緊跑動覆蓋 遇到強度高少少逼搶隊
冇可能靠佢後場build up
不過咁
英撚前面
Kane
Folden bell saka
以幾個已經有能力搞點對手
所以搵飯黎做防中
然後搵+9去迫搶都夠做
薛維爾其實點解唔試吓用呢?
其實我當飯半個左8,咁當然佢進攻上細節未夠好,同埋前提係佢後面有多個中路拍檔逗住

同埋無論4231定433都好,出藥打8嘅話中路防守似乎會出事(呢度個前提係飯+含係正選,而含進攻上定位係攻中)。

另外,Foden入中路嘅條件唔一定係佢打攻中/右翼,只要佢打左嘅同時,個波去到mid third同final third嗰陣左路有人有人幫佢拉邊就得,咁佢同含就係box midfield前面嗰兩個。
上屆已經爆大冷爆冷決賽輸比一隊二線意大利
幾時要提交最後25人名單?
退左休好耐
雖然知你想講捷維爾
某程度上初選名單有Wharton 就係搏佢好似kp咁
推得好快 英撚不愧係香港人愛隊
英超水份多
你呢個飯我一開頭以為係派飯
每次大型比賽都n年最強 係多人講啲
唔講經驗同心理狀態之類,我覺得講今季表現同狀態選Wharton先過kp都幾合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞