英撚歐洲國家盃初選陣容名單 集中討論區

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
其實比0含 foden palmer 三個都似似哋
出兩個都算啦
出齊三個應該奶硬野
你上面條on9沙地撚有睇咩
正路第二三號龍有個位係Pope
可惜季中重傷到最後一場先復出
甸軒拎到正選之後踢得好值得入選嘅
藍斯度就真係執到
成季冇踢都仲入到
今季邊忽勁?淨係psg嗰場 之後返德甲踢嗰場德甲已經踢到碌柒咁
蘇蘭基冇
palmer無啦,唔識踢左翼,攻中有bell,右翼有foden同saka
好彩冇佢
Kane墮後做波俾bell假9
左saka 右foden
防中位rice+是撚但
左閘shaw 右閘walker
中堅麥龜+stones
冇乜特別起碼要4強啦
都認同Watkins 今季好fit係鐵膽
個Toney Solanke Calum Wilson 估唔到最尾揀Toney
唔會咁踢 比最勁就係踢10號 入禁區
做全能10號 你要佢返後場推上嚟
南閘都冇咁on9
中場應該 Bellingham + Rice + +9+
係希望前面攻得起唔洗點守
我都覺得係要揀個前鋒做plan b
揀屈堅斯除左佢有態應該揀佢外,係萬一kane突然傷左都可以唔洗點轉戰術都可以用住先。

plan b要揀個快既打防反定揀個高既打轟炸係問題
Tripper傷左太耐
唔on9唔係南閘
唯有靠bell跑動搭救
要佢場場跑到歐聯作客曼城咁樣
foden walker兩個打右邊有化學作用,正路都係foden正選啦,palmer平時喺車仔比人圍住踢,英撚邊有得咁玩
麥迪臣傷完之後好廢
似加拉加搭Rice再加比寧咸正選
點都要有個工兵做吓
合理既 要plan b/c係要揀個唔同功能 落後要玩燒味既咁東尼又啱用啲
其實比0含除左季初果排唔算太亮眼
+9+點會double six
條友弱化版林伯特
你點會擺林伯特打double six
唔好再講+9+ double six 南閘都唔會咁on9
有比寧咸基本上+9+就唔會出
唔缺中堅,缺好中堅姐
果時就話右閘又多又掂先
今次覺得佢抄曼城功課機會大
曼城下半季一開始打3241 㩒個勢好勁
基本上係得左閘 中場中同右翼有懸念
其他位都係果幾個
咪有個rice 佢係英撚唔會好似係阿記咁打到咁前啦
你又要諗,d龍門同中後場係咪個個踢到佢果家波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞