有無巴打有玩開銀器?(27)早買早享受,遲買好撚貴

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
試完戴親都唔舒服
一副都無買
要舒服買手造
我買過嘅眼鏡牌子spectrum算闊,由平價到賣brand唔賣quality,到賣輕賣設計、到唔講價錢唔講實際嘅都有,唔會真係覺得手造架同為造型而買嘅架有好強嘅配戴感差異。若果架窄面闊,未較嗰陣點試都唔舒服,而大部情況下,戴返Asian fit闊度,較完之後真係唔覺得有好明顯差別。講輕講工藝gimmick,Mykita好正,但造型唔會話夠特別。結論:個設計啱自己啱某啲場合,afford到就買。希望大家唔好誤會我唔buy手造概念,只係買過好多眼鏡真係唔覺手造架特別舒適,但我係buy手造/職人概念,因為我本身都買好多日本職人概念嘅衫。

JINS、BV、Tom Ford、Thom Browne、Yohji Yamamoto、金子、Eyevan、Masunaga、Mykita、Chrome Hearts等等未能盡錄
我依家戴眼緊9999、感覺同lindberg差不多、滿意
我大約有二十副眼鏡咗有 由早年泰八郎 小竹玩起 之後yellow plus, eyevan, masunaga, yohji …. 我覺得 masunaga 早舒服 yellow plus 最㩒
成個6月都係咩都無
都好嘅 買少啲
好多金
中環今日有隻金cemetery ring …. 如果係銀就衝咗
最後買左paper chain頸鏈
想睇圖 粗版? 幾錢呀
幾長?想買26吋唔知有無出
無見到舖有粗 paper chain
請教各位巴打,paper chain頸鏈係咪得兩種粗度?而長度又有邊幾種選擇?
幼 8000左右
淨係知幼由18吋開始 2吋2吋咁加上去 最長唔肯定
但暫時2間都好似賣哂頸鏈了
我本身想買粗版,因為之前買咗個chunky嘅cross pendant,仲未有合適粗度嘅頸鏈去襯。所以都想了解粗度係咪得兩種。
再加埋細十 型
半島好多金
反而想買幼既手鏈 但短咁多 個價錢反而唔平
有冇巴打有玩goodart

想買埋下面個隻 但好似無咩特色咁
下面果隻咁又真係冇咩特別

我條魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞