點解要原諒sunny,我從來無嬲過

46 回覆
132 Like 66 Dislike
冇買過佢啲嘢
但當初見佢畀連登仔害到咁
其實佢真係幾可憐
而家東山再起我一定會鼎力支持
張敬軒出nft有無出條片講[唔夠18歲都可以買]
軒公nft個陣包左預留門票同埋入party玩
creamy 出返嚟成個河北彩花咁
我已經原諒咗
首先想講返無意冒犯軒仔,我想話嗰一期 好多人都有出。

[唔夠18歲都可以買] -> 佢又係戇鳩嘅, 嗰時佢一講都知含得撚, 實畀人屌。 之後喺度撐咩數據多成年人睇又係柒嘅, 肯定係多細路睇啦!

咁但係要屌嘅 都屌過啦
事有輕重
我係覺得未罪大惡極到要 追住殺啫
仲要有啲人 唔知咩居心 無風起浪叫埋人殺殺殺...
你都係想睇人仆街啫, 唔好講到咁撚正義啦
起一起底
你每幾個月就開一個PO幫佢抬轎
咁你又唔好扣我帽子先
我純屌日新啫 我無想佢死
我係見你講nft埋嚟搭嗲啫
師兄誤會咗 唔係話你, 講對上嗰位
唔好意思
佢啲片一向都好一般, 如果你話政治立場, 佢點會夠嗰啲咩托哥, 試當真,微辣仆街
負評多正評成倍係咩玩法?
連登已死?大量打手進入
所以我先覺得根本好多人就只係想整死人而屌佢哋
每次都係夾晒時間一班人出黎帶風向
係 快d嬲 觀眾角度睇好好笑
我一直都有出post支持sunny復出,唔係突然間既事
佢收咗皮之後嗰排就係有啖好食咁香油爽上位

沒有最低質只有更低質
你應該嬲你自己
有得退錢都唔去退咁on9
因為連登只要果陣風氣岩,就會一窩蜂去煮死條友。
本身fans既聲音咪俾佢地蓋過去。
風氣過去,去搵第二個人黎屌了,咁本身fans既聲音咪重新上返水lor
有幾奇

利申:sunny d片半分鐘都冇睇過。
咁樣衰,長方型頭
巨大化乳房ok?
佢真係有講話本地
不過你格硬話中國本地都吹你唔漲
佢呢單係柒咗啦冇得拗
nft嗰單跟風啫 個個都整 試當真整最多
不過認衰退錢潛水係負責任表現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞