點解要原諒sunny,我從來無嬲過

46 回覆
132 Like 66 Dislike
我喜歡睇佢既片提供娛樂,從來冇買過佢嘅產品,大家屌佢既事一樣都同我無關

支持sunny復出
我有買咁係咪可以嬲
我有喎
我都無嬲,因為都無買,佢復出啱睇都會睇
如果一個咁樣嘅人渣 大家都可以支持 就證明香港人真係唔值得有民主

罪行1, 呃未成年小朋友, 同啲補藥黨呃呀婆有咩分別?

罪行2, 淘寶貨扮香港制造, 這是詐騙, 其實係拉得?

同埋大家應該都見唔到佢有做過啲咩野補飛。
原諒騙徒,下次佢就會做得更過分。

請積極檢舉
如果creamy唔復出好多人會嬲
Creamy玩onlyfans我就原諒
又一個打手ac
Ok 你可以嬲
Ok 你都可以嬲
其實算唔算呃 我又真係分唔清
覺得佢地只係想跟風搞個另類課金+佢地本身都未真係清楚元宇宙成單嘢係點 如果回應到1999咁
要呃平時嘅年宵同出產品輕鬆呃啦洗撚咁麻煩
淘寶單嘢而家講返就嘥氣 個個都走哂上去食玩瞓

其實幾鍾意睇佢俾錢去食伏
同埋嗰陣佢又去啲小店食成千蚊
本來唔識佢,
見咁多人討論,
會試下睇佢既片
玩左巨大化賓周先
唔討論,由得佢地個channel 無人睇就最好,鬧佢地既人都係幫緊佢地谷人氣.
兩個一齊拍onlyfans啦
大佬佢光大正發賣NFT喎
咁fat fat 點可以比佢cap水發達
賣下口罩就得
可以嬲
不過嬲之前希望去驗埋腦先
小朋友邊有錢 見年宵咪又係家長貨金
唔通小朋友自己有錢去買模型 買搖控車咩
微辣都可以復出,點解佢地唔可以?
麻辣係明星級 明星要搵錢正常
Sunny平民路線 唔應該cap咁多水
咁都叫呃? 張敬軒都有出nft你唔屌埋佢?

佢有冇講過自己啲貨係香港做先?
你搵到喺邊條片佢話佢啲貨係香港做嘅,我同你一齊屌埋佢一份。
唔好人講你又講, 用下自己分析, 係唔係所有黃店所有原材料都要唔可以用中國貨先?

我覺得, 睇唔過眼佢搵錢方法 ,或者貨品大陸制做, 你鬧佢我覺得冇乜所謂 你自由
但搞到好似殺你全家, 發曬神經, 誓要做鳩死人我覺得你就好可悲。
爭取唔到就話唔值得有民主嘅黃絲豬
突然多左一堆撚樣走出黎撐日新好撚明顯
100%退晒錢又咁樣道歉潛水 真係冇咩好講啦
之前d片唔理好唔好睇
起碼人品唔係咁差 唔係就唔會自潛兩年
大J tommy嗰d賤種就真係擺明呃鳩你
https://www.youtube.com/watch?v=NAeQMG0-Z7I

昔日靈堂重溫我知好多人應該已經唔記得左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞