(多圖) 江欣燕憶意外懷孕 當時跪天感謝婚前流產 直認婚後瘋狂夜蒲 自豪稱:「賺咗人生經驗」

92 回覆
20 Like 104 Dislike
五六年前去過佢屋企裝alarm 真人係幾靚
另外果幾個消失左n年唔會識架喇
無錯,同朋友一齊玩飛行棋都係蒲
你點知?
圖?
你話係就係?
[url]https://m.getjetso.com/thread-591365.html
[/url]
「其實欣欣對老公要求好低,佢唔介意一齊捱,甚至外邊啲人點講Jackson喺夜場喪玩,又同啲女攬攬錫錫,佢都當聽唔到睇唔到,只要老公識返屋企,佢就唔理。反而最難頂係老公成日迷迷糊糊咁過日子,大家溝通唔到。酗酒唔夠仲要賭,搞到要借大耳窿,欣欣幫佢還過唔少債。你叫佢點唔心灰意冷?一一年開始,兩公婆已經分房瞓,但欣欣冇即時搬走,一來對老公仲抱住一絲希望,想俾多兩年時間佢反省,二來一日未落實離婚,一日都唔想俾父母知道,怕搬走消息傳咗出去,令老人家擔心。
銀雞案錢志明
你咁撚on9既
啲臭毒撚習慣咗一日打幾次飛機,一得閒就打,咪以為正常人都係一冇嘢做就扑吓嘢射吓精
作姦犯先算為人有問題

你標準都幾低
More
佢張唱片啲歌唱得好難聽,唔明點解當年華星會肯幫佢出唱片
二胡始祖, Anal Lo應該都係跟佢學野
其實佢做戲幾好睇好開心咁樣
即刻諗起成日想食Miss Mo既Audrey
我有買過佢CD
其實有一兩首唱得唔差,不過一直冇乜好歌俾佢發揮。
佢當年電視臺扮野搞笑節目係可以Live扮到梅艷芳聲線同唱腔。
所以其實唔會差得去邊
冇個勁監製幫佢冇得develop

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞