王國之心系列將會上steam!

35 回覆
10 Like 5 Dislike
啱啱相反,係唔想一集完想長做長有,大量開嘅伏線完全冇郁過,搞個垃圾end出嚟拉落垃圾X同野村versus
佢係想快d完既係呢個Dark Seeker Saga
長做長有就係另一個篇章, 好似God of War咁
仲於等到3上steam 唔使靠epic
淨係計迪士尼劇情都唔okay
以前1同2係結合到Sora入個世界嘅劇情,3嘅Sora好多時淨係做觀眾
而且最重要係如果你無睇過套戲,係唔會知發生緊咩事,因為隻game skip哂啲重要劇情例如Frozen同Rapunzel世界
Frozen仲要無啦啦播哂成個MV
一齊啦屌
睇錯咗王國之淚
呢隻game 好似仲未支援ultrawide monitor
kh2當kh完左都無咩所謂,結局仲要是HE

3打又唔夠2爽,劇情節奏又差(但傳說epic果陣都有mod比你用2既form打3)
最慘係準備上4但前提放哂落手機驚度仲水蛇春咁長
我唔知可以再點樣銜接
個地圖好大
但啲寶箱勁細粒,位置又陰濕
對我呢啲完美主義者真係惡夢
對住攻略玩都覺得辛苦
打個幾個世界就冇玩

戰鬥又悶
cut撚左三角指令真係on9
等咗咁多年roxas回歸嗰到好求其

terra嗰到又係,邊有可能係sora救唔係riku救 明明riku都有覺醒之力,嗰場係要放個唔關事嘅sora落去

再後面ansem同xemnas竟然唔係最有恩怨嘅riku/roxas打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞