李家超:全年盛事增至210項 下半年「每兩日就有一項盛事」

171 回覆
5 Like 123 Dislike
樂施毅行者都包入去
有23條之前有鳩人會理你報國安咩,唔好話del account, 直頭繼續出post恥笑添啦, 就係有23條之後班阿迷先有得咁得戚,有個碼頭俾佢哋拍
而家夜繽紛搞成點
下,國安先係拉最多人喎
一條國安已經包曬所有野,理鳩你23條咩
條國安仲要係上屆立既,23條變得可有可無
72億消費額不如收返埋啦
新加坡請Taylor去幾日已經唔知幾多倍
屌你老母 吹到咁撚大
兩日一盛事 唔係派雪糕都當係呀
依家政府當自己玩緊 simcity

禁個制搞活動就遊客數字就自動上升

禁得愈多就升得愈多
香港有 Tatler
國安咪即係23條,只係國安當時係繞過立法會,依家直接正名姐,況且國安法咪又係牙超任期內嘅嘢,都係佢政績啦
一個鐘升一次
雙數時間加映去聖城北京朝拜
搞乜撚呀
將香港變成大麻、叫雞同賭場之都
大撚把錢賺啦
期待
每兩日就有一次盛事
365/2/2 = 91

210-91=119
姐係頭半年有119次盛事
DC9都差唔多兩日一件大事
幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm 幻彩詠香江 8pm
唔講咁多
聽日/後日有咩盛事

想參與下
唔洗諗/搞得咁辛苦啦 每2日派一次錢夠一定盛過依d活動
兩日就一項盛事,「盛事」既定義係咩呀?
成件事同中學搞活動周,但老師無心做一樣
本身呢D所謂盛事好多年年都會搞,以前都唔會當佢係盛事
真係要請多啲人先得,咁多盛事,果然係盛事之都?多謝公墓園,多謝多謝
ETO可以表演國際盛事 水滿門
將大便搞起來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞