【我地89分排第二係弱隊大家請原諒 】阿仙奴23-24求饒和好討論區MMMCLXXXVII

1001 回覆
20 Like 350 Dislike
愛和遺憾總讓人想掉眼淚 想抱抱所有槍手們🫂

糕隊:我們已經改變了俱樂部。我想你們都相信我們……我們要全力以赴,贏得一切。
塔帥:繼續激勵這支球隊,不要滿足,因為我們想要的遠不止這些,我們會得到的。
-
謝謝森納大家庭這賽季帶給我們的一切
世界那麼大 只愛阿森納
下賽季再會 COYG🔴⚪️🫶🏻

https://www.threads.net/@hsunwuu/post/C7KIkS1PRXg/?xmt=AQGzrKrzl_6C_iipVwm0c47mj7iS9en2nI-m5WbEU_WPiA
倫敦友內鬥到輸曬
d冠俾 曼利果兩個市
開季前勁多質疑聲音
收到London風

唔知係達狗定其中一個AM俾嘅
列出一堆同身體質素有關嘅KPI俾ESR
如果7月前唔達標就要走人
米抄 thread 文.
中鋒傻勁到傻
買食屎高同收富臨神鋒打後備夠
咁不如集中轟落中場同右翼
😅
少好多多餘嘅ball carrying
呀達d同鄉都係小氣
熊巴算唔話得
不離不棄
前助教Steve Round離隊的原因

時間回到2023年7月,就在本季開鑼前的一個月左右,阿仙奴宣佈阿迪達左右手之一的助教Steve Round離隊。當時Steve Round離任消息來得很突然,及後也沒有太多消息講述原因。

The Athletic今天的報導指出,原因是當時Steve Round反對簽下大衞拉也。他認為藍斯度在球員和職員眼中都是一個受歡迎的人,而簽入大衞拉也這個舉動會破壞隊內一直小心地營造的氣氛。

由於雙方意見的不合,Steve Round最終離隊,他的位置由28歲的Carlos Cuesta接任,而今天他已經成為阿迪達相當器重的教練團成員之一,並且在訓練場上有愈來愈大的影響力。在這次的人事轉變中,阿迪達向隊中較年青的職員展示球隊能夠為他們的教練事業提供發展空間和出路。

Jason@傑出阿仙奴
重奪最後拼圖
有佢會唔會重奪
Cuesta大哥會留低?
認同,不過sesko好似仲年輕過mika,未必服
佢po埋story 乜咁愛阿嫁咩佢
佢個樣同肢體語言一開始覺得hea到仆街
但全隊最有鬥志除咗奧隊 就係佢
每球都同你去盡
咁有passion點樣唔迷
係,好聽就控節奏,但實情係快唔到
Prime山齊士踢呢隊阿左翼應該可以一季30+入波
好在我係季中悔改左
其實好多前球員都迷阿 除左rvp
錯的時間 對的人
講真,我個人認為有幾多人要放走,但睇edu往績,明顯放售能力一般,我估最尾走得成既好少
耶可留,但青訓三子就一定要放走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞