【我地89分排第二係弱隊大家請原諒 】阿仙奴23-24求饒和好討論區MMMCLXXXVII

1001 回覆
20 Like 350 Dislike
佢後備用耶?耶做前線通天老倌
升阿旺做薩卡後備
咁前線就有6個人叫齊腳
事實真係爭四料
唔係話耶真唔掂 但依家講緊爭冠
唔覺薯係Good choose
佢打服左我,但都認為要買正前
Nk走硬(唔係廢,但似中下遊正選only)
耶有價好放
6號買哂成家Timber返嚟
鄰住踢
後備前鋒同鏝差太遠

佢地係薯 艾華利斯 我地係耶 馬天
再見了
葡哥
Nk換nj
比著我又唔會報,我又無著數
買加拉加打雙6
佢主要都係8號位+防守有硬度,踢6應該會同飯一樣成隊便秘,我地6號需要有硬度嘅派牌大師
佢一己之力救到沙卡有第二春
on his twin brother playing at Feyenoord:
Yeah, the parents have done a really good job I think! I know the brother a little bit, I know the family. Really good footballers and two extraordinary kids. I don’t know the rest because they’re a big family but congratulations to the parents.

on if he ever saw him play:
I did yes. Just to make sure we didn’t get the one that we didn’t want!
https://www.arsenal.com/news/every-word-mikels-pre-psv-press-conference-2
波牛就咪搞啦
同意,進攻線每季都要有啲變化
你地仲吹隻奧挪挪
傻嫂幾正下
Boniface正,但利華有Xabi唔見得會放人

天霸唔似6號
永昌宮唔會放Olise
那個歐國盃功臣
派點先回到春
要幾多個處女先得
都夾唔到隊波
大家和平分手唔好咩
其實佢射術唔差,今季佢同托沙射門總數差唔多,效率仲高過托沙只係佢唔敢射
72個
清晨6點鐘的北倫敦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞