黃德森:巴黎奧運可推動本港體育氛圍 鼓勵小朋友成為下個「何詩蓓」、「張家朗」

41 回覆
3 Like 33 Dislike
體育專員月薪213,700元
放學後上晒啲補習班,返到屋企再做晒功課,再善用凌晨時間做埋運動,咁你做運動個人會精神,咁就可以唔使瞓覺直接返學……放學後上晒啲補習班,返到屋企再做晒功課,再善用凌晨時間做埋運動,咁你做運動個人會精神,咁就可以唔使瞓覺直接返學……放學後上晒啲補習班,返到屋企再做晒功課,再善用凌晨時間做埋運動,咁你做運動個人會精神,咁就可以唔使瞓覺直接返學……放學後上晒啲補習班,返到屋企再做晒功課,再善用凌晨時間做埋運動,咁你做運動個人會精神,咁就可以唔使瞓覺直接返學……放學後上晒啲補習班,返到屋企再做晒功課,再善用凌晨時間做埋運動,咁你做運動個人會精神,咁就可以唔使瞓覺直接返學……放學後上晒啲補習班,返到屋企再做功課,然後再善用凌晨時間做埋運動,咁你做運動個人會精神,雖然星期六唔使返學但都要上補習班,上完補習班返到屋企繼續做埋啲功課,再善用凌晨時間做埋運動,咁你做運動個人會精神,第二朝起身就繼續做埋啲功課,再善用凌晨時間做埋運動,咁你做運動個人會精神,咁就可以唔使瞓覺直接返學……又係新一個星期了,各位莘莘學子繼續努力
要鼓勵咗小朋友老豆老母先
佢講果兩位本身都係有家底之人鼓勵細路做李家超易d喎
不如播歐國杯鼓勵人做麥巴比好過啦
咁盛事同專業冇衝突
F1就係最佳例子
單計佢嘅運動員生涯簡直的災難級,然後再搵佢去搞體育,想成功都難。
就好似好多人入唔到正常大學就去報教育學院,再由啲唔係精英嘅人去培育下一代。注定失敗
1991年
亞洲帆船錦標賽 金牌
1993年
亞洲錦標賽 冠軍
1994年
亞洲運動會 銀牌
1996年
亞洲錦標賽冠軍
1998年
亞洲運動會 銀牌

算係咁啦 係珊珊將個standard拉得太高姐
好似有咗何詩蓓之後 個個連登仔即刻屌到歐九流泳手咁
體育專員 ! 何德何能?
扮有個專員負責,聽起嚟好專業,好似得到政府關注咁囉!
大佬呀,亞洲雖然好大,但風帆唔係普及項目呀
出廿萬一個月係可以請到更加好嘅人嚟做囉
小朋友想做張家朗
但小朋友大個時就張生同d 隊友退曬役
條team 冇成績cut budget
小朋友大個都係要係做地盤
如果要做下一個出色運動員,都移民去外國做啦,on9
到大咗都唔知仲有冇港隊
算啦 運動員都係俾中国人做飽佢啦
國歌唔啱又入你數 唔俾你比賽
又要奶霍家鞋底先有得上位
好好地做警察咪算 又唔駛學歷
佢2個女唔做運動員

條傻鳩唔敢講李慧詩
驚李慧詩太黃?
歌唔啱聽 T字手勢 T字手勢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞