多個消息來源指伊朗總統已死於墜機意外 有平民於住宅區燃放煙花慶祝!

173 回覆
163 Like 4 Dislike
有鬼用咩
話事果個咪又係哈霉耐衣
係就好了,我可以周街搵女
唔同既 伊朗黎講 總統都唔係最大

伊朗最大應該係哈梅內伊 咩最高領袖
伊朗國內有好多都唔鍾意極權,不過唔出得聲
伊斯蘭切燒豬
睇下又會有下一個痴痴地嘅上去做總統
講起伊朗戲,啱啱先有個導演又要坐監佢套There is no evil好好睇
內賈德個派推個人上去囉
支持以色列殺清光
男人唔洗留鬚
香港咁樣做嘅話俾郭安法拉哂啦
皇天擊殺
實權唔係最高領袖咩
官方:伊朗總統萊希及外長阿卜杜拉希揚在直升機事故中罹難
https://news.now.com/urgentnews.jsp?taskId=36684&refer=Share&utm_source=now_appshare&utm_medium=share
伊朗總統萊希(Ebrahim Raisi)與多名政要所搭乘的直升機19日在伊朗西北部山區濃霧中墜毀。根據路透社於台灣時間20日中午12時許發布消息指出,萊希已經確認身亡,享壽63歲。依照伊朗憲法,若總統在任內逝世,將由第一副總統遞補接任。

據路透社報導,伊朗一名官員向路透表示,萊希和外交部長艾密拉多拉安長乘坐的直升機在濃霧中穿越山區時墜毀,兩人皆不幸罹難。另據伊朗邁赫爾通訊社(Mehr News Agency)在Telegram發布消息,總統萊希在為伊朗人民履行職責時遭遇事故,不幸殉職。

但佢係哈梅內伊指定接班人基本上一去等接位黎咁一去教士一時間都唔知揾邊個頂
塞路係平民可以做到既極限
斬首基本上得美國做到
蛾匪本身話閃電戰兩個鐘搞掂
結果都係唔得
莱西曾号称“德黑兰屠夫”,1988年他亲自监督处决了数千名伊朗政治犯

付出代價了
林奠死咗我都會
內衣都嗰頭近
呢件有機係接班人可能仲好
但佢個政府。。。即係話如果有機會,佢哋會反枱
咩人黎,唔識山卡拉佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞