多個消息來源指伊朗總統已死於墜機意外 有平民於住宅區燃放煙花慶祝!

173 回覆
163 Like 4 Dislike
會有咩後果
原來真係有死撚咗放煙花慶祝
慶祝520啫
保護手足
係咪可以一夜回到解放前
女性唔洗戴頭巾
想睇港媒點報,伊朗總統直升機緊急降落失聯,伊朗或喜迎新總統上任

又唔係香港 會有咩後果
死左個冇實權嘅就放煙花
咁死左哈梅內伊佢地會點慶祝
係咪得罪咗某球隊fans?
真放煙花慶祝
諗住係以色列放,點知係伊朗
結算畫面
伊朗向來就已經比較世俗
伊斯蘭革命前德黑蘭比同期香港建設重要好多倍
其實唔係真係全民咁原教旨
伊朗國營電視台:總統萊希直升機殘骸位置沒有人員生還迹象!

【11:17更新】載有伊朗總統萊希和外長阿卜杜拉希揚的直升機,周日(19日)在伊朗西北部東阿塞拜疆省的山區墜落。伊朗國營電視台報道,直升機殘骸位置「沒有生命迹象」。

https://news.mingpao.com/ins/%e5%9c%8b%e9%9a%9b/article/20240520/s00005/1716169143696/%e4%bc%8a%e6%9c%97%e5%9c%8b%e7%87%9f%e9%9b%bb%e8%a6%96%e5%8f%b0-%e7%b8%bd%e7%b5%b1%e8%90%8a%e5%b8%8c%e7%9b%b4%e5%8d%87%e6%a9%9f%e6%ae%98%e9%aa%b8%e4%bd%8d%e7%bd%ae%e6%b2%92%e6%9c%89%e4%ba%ba%e5%93%a1%e7%94%9f%e9%82%84%e8%bf%b9%e8%b1%a1%e3%80%90%e7%9f%ad%e7%89%87%e3%80%91
老美傳媒老屈民眾
點解唔係某大強國領導

切燒豬
連登大部份蠢人認為斬首最撚失民意
堵路最唔撚失民意
事實剛好相反
所以信連登愚論一成都死
信連登愚論, 跟隨連登愚論步伐既下場就係比人大炒0:7000

為什麼斬首從來也不失民意?
https://lih.kg/3691003
我地想開香檳放煙花慶祝!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞