[恭喜國安奴兩連亞] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2722]

1001 回覆
135 Like 10 Dislike
都係用awb啦
始終打閘
叫佢做單一工作就夠
Hello moto?
會唔會鏝大數?
佢近排唔止攻唔得,連守都出問題
今年攞FA
下年攞歐霸
再下年攞歐聯

年年排第8都反唔到坦狗
佢有本事咁樣捧杯,唔降班我收貨
跪定都得 上年已經攞左隻聯賽盃 坦狗計好晒數
短馬好慢

mctom
dalot dalot dalot
martinez dalot
antony martinez dalot dalot
onana

諗起衝鋒21

坦狗又幾撚好波年年拎一個杯
曼聯今季繼續低迷,門將奧拿拿希望球迷作出批評時,不要對年輕球員太過份,由包括他在內的4名資深球員承擔此責任。

曼聯在英超煞科戰以2:0擊敗白禮頓,但仍只能夠以第8位完成球季,令人失望,來季要出戰歐洲賽,必須於英足盃戰勝聯賽冠軍曼城。

對於批評,奧拿拿(Andre Onana)坦言毫不介意:「我不關心這些。我加入這支球隊就是為了擋子彈,因為我們還在建設中,目前的我們還不是最好的。其他球隊做得更好,我們必須誠實面對。」

曼聯近年不時被球迷及球評家批評,奧拿拿希望出現問題時,大家不要攻擊年輕的球員,「我可以承受,般奴費蘭迪斯、卡斯美路和麥佳亞都可以,我們已經習慣了。我們同在一條船。我不介意被批評,但其他人可能受到影響。對我來說,說實話,這只是遊戲的一部份。」
Feel到俾鏝㩒住嚟狂屌,半場都過唔到
唔敢提福哥,黑人都驚BLM
All blacks are equal, but some are more equal than others
福哥年年18
仲有咩花生

除咗鏝妓猁, 其他得失球偏低

場場俾人射廿幾腳, 失波仲少過4~7

前面入唔到波死症, 連續三季都係咁
如果keep住拎杯但年年排18呢
年年排18咪係咁降班
唔係,英冠有24隊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞