[恭喜國安奴兩連亞] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2722]

1001 回覆
135 Like 10 Dislike
隨時冠軍都拎埋 最後 "南閘出左局過黎吧"
你自己去搵番d人問坦 點解今季曼同佢一向風格差咁遠
再同我慢慢傾

呢套雙8戰術 我一開始就講緊係要就番般呢個核心

因為般係唔會踢到控傳 你可以唔同意
Varane買番黎冇記錯係28
鏝猁之前本身已經有完整班底
係要搵人接棒 唔係我地咁連陣容都未完整
利都買過thiago 都係想即食 又係玻璃含
買EZE踢左翼都得,佢同OLISE係全英超G/A最有CONNECTION既兩人組
我仲未數中場
下季vvd都應該要踢後備
問你坦邊個訪問講話踢transition係因為就般福呀

有冇source呀?冇即係9up啦 邊句話錯你?
佢無講明
佢係話要因應隊波唔同人腳改變自己踢法

你可以自己interpret 佢講咩

但佢一出呢套highline transition
我由季初已經講緊佢係唔想踢防反
呢套人腳又踢唔到控傳

但要就住上季兩個核心 般+福嘅戰術黎
你可以唔同意
全攻全守幾廿年前荷蘭隊已經係咁玩啦
“We really looked into the history of Manchester United and we really looked also into the qualities of our players,” said Erik ten Hag before the friendly against Arsenal. “And then you can say, so what do we want to be? That is, we want to be the best transition team in the world. We want to surprise.”

“What fits this team is transition, both ways,” said the United manager before their pre-season game against Borussia Dortmund. “When you want to have a good attacking transition, you need very good pressing. That’s key, so we work a lot on that, on moments where we are compact. From compactness, we press the opponent and that can be in different levels on the pitch.
其實同後FDJ阿積士啲踢法差唔多
只不過阿積士球員質素好過其他隊 單對單好同無咁體力法
戰術上
跑動上
今時今日點同20年前比

唔好話90年代

你攞番場04-05年嘅英超睇你都會覺得節奏好慢
果位話我9up嘅巴打可以睇下

你可以interpret成唔同嘅意思

但佢嘅角度就係呢隊人腳只可以踢transition

本身隊波核心就係般+福
黃潛
挪威神鋒
華記係皇尾期已經又膠又玻璃,同埋鏝痢係哥狗同高普執緊第一代皇潮時,邊會好似我地咁成日買黃昏球員? 蘭蛇都話要重建唔係入伊巴/卡雲尼/朗哥依班,然後一兩年又話要換前鋒
你可以話佢講成隊
唔係只係講般福

但我睇嘅係佢成季都根本係用般福做核心set呢套transition

你死口話要佢親口講般 福我係吹你唔漲

你都可以有自己interpretation
連熱都贏過歐協盃
講緊多人抽喎 當時高登係笑鳩我地
但都冇今晚d阿狗咁折墮
Welcome?
MILITAO廢到

皇係唔係因為要比100M麥總,唔捨得50M簽YORO?
算啦 坦狗自己買人眼光都差
有祖 龍 安 猛落場對水晶狗嗰場一齊落場都唔知踢乜柒
依四個有哂work rate一樣做唔到pressing

套戰術根本有問題 般福落唔落場 個場面都係差唔多
anyway
佢呢套雙8 transition highline press戰術就係失敗
場場俾人射20幾腳
做isolation 俾福 變到場場黑洞

去到4月中開始新management 上任
佢先變番上季果種 防反+ 後場build up嘅混合體

呢隊人腳想踢到利華 果隊痢狗咁
人腳節係其次
體能上點樣唔受傷 心態上點樣去到咁盡力先係
決賽出得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞