[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (237)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
話出面有offer咪可以叫高啲人工,肯定唔會咁順攤啦
可能港超水平太低,唔想留
丹恩大球場捧盃個時主動話想留隊
係囉 會大得過對伊朗國家隊咩
同恩查一樣 踢到無癮
係安尼亞呢啲維京浪子先無乜所謂
你可以收隊啦
好L感動啊!大勝一場奪冠~~ 不過今年得一個錦標?唔係掛!! 大埔東方 2016年 2019年都贏過歷史性港超冠軍喇。當年2016年東方除了贏港超冠軍,仲贏埋銀牌冠軍喔! 大埔當年攞港超冠軍,有東方 傑志 富力R&F 三隊高班費嘅球隊同佢競爭喔!😅😅😅

原來理文真係故意輸足總盃4強個場波比深水埗2-1~~ 為咗 留力呢場比賽,真係用心良苦。宜家搞到足總盃4強輸深水埗光榮出局,菁英盃分組賽歷史性榜尾出局,銀牌4強再度(連續2年)輸比傑志1-0 出局,超級聯賽會盃決賽對傑志互射十二碼輸波 都要提早出局!!! 好嘢!!! 記得留力下季亞冠2喇!!! 👍 😁😀
叫pizza佬教傑囉
屌 亞冠冠軍都對過啦
返荷甲揾多兩件過黎理文
簡嘉亨突入 林堂真輕鬆飛剷
柏文大哥沒有輸!大桀痣有 聯賽會盃、銀牌冠軍,勝過港超聯飛機盃!
獨媒寫文風格真係同其他媒體唔同
次次一睇就認得
//被問到來季主教練一職,李文恩表示將續由曾昭達執教:「係一個學習階段嚟,達sir係一個比較年輕教練,你見到上次足總盃輸咗好難睇。好坦白講,我哋內部都同達sir 有討論,點樣可以令到更加有進步,你見到今日完全唔同晒。我覺得達sir 係好有心機嘅教練。佢係咪話宜家本地最好?好多人都覺得唔係,我相信佢會繼續進步,我希望用返我哋本地嘅人做好成績。」//

如果要華人教練
當年曉明蛇
好過今日達蛇喎
who
李生係咪high得滯
又唔係地區球會又話以小組賽做目標
將軍澳理文攞聯賽冠軍直入分組賽喎
華人嚟
史密夫

金奉珍
李生:trust the process,in 達sir we trust
酸味濃郁
MK 海?
反而想留意流浪 爛區 北區 asp 中風呢幾隊
有冇球員會上傑/理/東/埔
U23就算鳩數
乜傑志下季冇得踢亞洲賽呀
至於來季是否留隊,保利臣表示完季之後先行放假,然後再作決定。

Sleep on it?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞