與時年14歲胞妹無套性交 30歲男子承認4項亂倫罪 判囚6年半

191 回覆
136 Like 34 Dislike
你咁講,你情我願生埋出黎都無問題添
你情我願生出黎丫嘛
又話死刑嘅
想問下點依d case 點解唔會告埋女方?
14歲呀
兩人曾起爭執,從此再沒進行性行為
男人
咁講啦
兩樣都係倫理問題
500年前亂倫最多比人屌
同性戀就比人殺硬既
就算50年代同性戀係西方社會都係罪行黎
係人類發展既大部分時間
同性戀都係一樣較亂倫嚴重既倫理問題
只不過近幾十年既思想有大變化先會搞到亂倫嚴重過同性戀

我反對呢兩樣出現
但如果同性戀既argue point係自由戀愛既話
咁睇唔出有做避孕既亂倫行為有咩分別

如果諗得disgusting 啲
兄弟之間亂倫係唔會有後代
自然唔會衍生社會問題
咁係咪應該被接納呢

利申覺得兩樣野都唔應該出現
點解永遠都妖魔化男性
如果女方16歲 係咪都係剩係告男方
你令我想起超sir
有無再詳細少少既案發過程
咁少好難判斷真定假
年齡問題 夠16話知你日屌夜屌
我想知最後會點判個呀哥
係咪會判佢
入赤柱啲人
點解你會覺得亂倫有問題先?
如果係血緣問題,咁點解隔多幾代又冇問題?
如果係關係問題,咁青梅竹馬由細玩到大,感情好似兩兄妹咁,又唔可以一齊喇喎?
如果係基因問題,因為亂倫會產生好多病,咁有 生cancer/遺傳病嘅人應該全部去絕育
如果係道德問題,咁你唔好講粗口先
因為香港女拳大撚晒
佢哋即刻睇唔到
唔會覆
隔離個柒頭永遠唔敢係facebook同現實出現
因為on9所謂嘅理據根本站不住腳
一定係女嘅就無可能亂倫
員工優惠
同13-16歲亂倫可以判20年
點發現
報左狗未
呢單野係2010年,唔係幾年前
細佬17歲,家姐25歲
案件編號DCCC467/2010
你有冇睇過案情先評論?

同睡一床 突擁抱撫摸

案情透露,案發時被告與事主分別是十六及十七歲,一起居於外公寓所。去年四至五月某晚,事主返睡房時,發現被告睡在她床上,因未能叫醒對方故一起睡覺。惟期間被告突然擁抱她及向她上下其手,又脫去兩人衣服性交,事主因深感驚慌不敢說話。

第二次事件發生同年十月某晚,事主回睡房時亦遇上述情況,期間被告撫摸她胸及將門鎖上,強行脫去她衣服後性交,並在她腹部射精,之後用毛巾清理事主身體後離開。

事主稍後告訴社工,事件報警處理,警方在被告校外將他拘捕。

http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20100701/00176_071.html
ps家姐25係講緊回帶條友edit個日子
知法犯法唔係要判重啲咩?
女嘅冇責任 死臭閪搞到阿哥坐6年
犯得法既都係知法犯法架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞