與時年14歲胞妹無套性交 30歲男子承認4項亂倫罪 判囚6年半

191 回覆
136 Like 34 Dislike
亂倫同同性戀啲性質根本一樣
女人唔俾人屌有咩價值
古代啲皇室成日都亂倫架啦
資訊流通年代,開個瀏覽器search av兩個字已經大把片
咁係咪唔洗點坐
你覺得你覺得 你連內文都唔睇,就唔好喺度扮持平啦
你唔係話唔知邊個勾引邊個咩? 俾埋證供你睇你又話兩邊都有錯
亂倫加引導未成年少女發生性行為喺你眼中都係雙方都有錯
女權撚我好憎 但你呢種仇女撚我同樣睇唔起
對波發育完
所以咪一大堆問題囉
14歲仔都生埋啦,唔信你問超哥
即係你覺得個女無犯亂倫罪?
佢三番四次同佢啊哥做及口交 而唔告發唔報警
而佢明知個男係佢啊哥 係屋企人
咁唔算犯亂倫罪 點樣先算?

我由頭到尾都無話個男好慘 被屈or坐冤獄
我都認為啊哥應該坐監 應該受懲罰
同時 啊妹應該都一樣犯亂倫罪而要受罰

係你角度 就將我label成仇女撚 然後打稻草人
如果追求男女平等叫扮持平 永遠只有男方有錯
咁你亦只不過係其中一種女權撚
唔識駁
冇鳩點會唔識
生理同心智兩樣野黎喎大哥
咁2,3歲識得啜野就要含撚咖喇喎…
未成年嗰邊冇事
調返轉係女衰十一,有罪都係女嗰邊
不過會唔會一樣判咁耐呢
超哥:你而家咩意思先,14歲點解唔可以你情我願
Ching 你有啲癲
亂倫咁都叫重
爽就兩個爽
坐就一個坐
屌你老母
假新聞?
連登仔唔係話過唔會對自己親生姊妹有性慾咩?
舊年有單新聞:地盤佬揸繼女對波....
地盤佬在庭上話內地亂倫好平常, 仲話老豆摸女喺內地係合法
香港已經回歸¼世紀, 點解唔可以亂倫?

咁個陣小朋友以理念犯錯唔通唔計犯錯?
呢鑊真係鳩硬無親戚
想知點樣一樣
方便之後借個point嚟駁人
現實上會形成社會風氣,個人與個人之間喺隱密空間做都可以同外面世界無關,但一旦合法化就一定會成為風氣咁擴張,影響到所有人由幼兒期到童年既培育、道德教育本身要求既尊嚴感。咁如果將來發明科技勁到可以將人既腦部認知徹底切開,人有能力做到分開處理,咁既話就當然冇問題啦
亂倫案唔會開名
因為公開被告啲人就知受害人身份
所以為咗保護受害人係唔會開被告嘅名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞