有冇人覺得大廈看更根本冇撚用?

287 回覆
707 Like 99 Dislike
香港你講聲唔該咪又係比你自出自入
打工啫 , 同你賣命咩
樓下有癲佬嘈
係會幫報警
我交緊4.8 一尺管理費,清楚過你
人地都係打工 幫你收下貨 有時咪睇下門口咁😊
如果請南亞人做看更?
咁送貨黎到樓下打電話冇人聽就冇保安代收 一係打回頭一係掉係地下希望冇人偷
有D人話冰鮮貨照放大堂 佢放工黎拎 然後佢D貨漏水整濕埋我D貨 我搵邊個投訴?
走廊壞冇人巡 靠居民自己通知管業處?
冇保安 居民唔記得帶卡點返屋企?
叫朋友黎屋企食飯 樓下冇保安開門 咁我咪要行落樓幾轉帶佢地上黎? 如果冇保安之餘 係屋企禁制就開到大堂個門 咁實大把唔知咩人入到黎
閉路電視係無用
人先係最難搞
看更係睇水
負責call馬報警
有看更基本上你都好難作案
高科技咪方便佢依啲白卡保安騷擾女住戶囉

同佢熟先會幫你
不如你去做下物管先啦 你估保安真係淨係開門關門 登記身份證就算咩

每日都要巡幾次樓 去下唔同既功能房 睇下D風火水電有冇咩問題
冇左保安 呢樣野係咪留比住客自己做呢?

跟住到有咩事要call人黎做工程 做工程果個過程 係咪又由住客係隔離mon住呢確保個工程佬冇整壞其他野呢?

爆水喉 係咪臨時臨急先call個人搭車過黎你棟大廈閂水掣呢? 定係你先進到AI遙控網上閂水掣呢?
講得好岩呀
其實真係可以無 成幢大廈既人接受到咪得

不過呢,一般人都係 無事咪覺得無用 覺得人地返工係呃錢
到真係無人 出左事又要屌
「有幾多野做呀 請一個人做哂佢咪得囉
公屋姐 私樓保安後生好多
咁勁識得干擾藍牙同上網 又識高級技術既話 仲做乜鳩保安吖 出去做IT又好做技術員又好搵得仲多啦
條友應該係送貨佬/外賣仔黎 同保安有仇
上次送貨佬玩野個po都有佢係到

東張話原來係個送貨佬玩野
https://lih.kg/bFDDuhV

*壞燈
你廢住公屋舊唐樓姐
物管點做都衰
做得好果D 乜都管理得正正常常 D客就覺得佢地冇野做 白逗人工
做得差果D 成日係D住戶面前整呢樣整果樣 煩到D住戶 住戶就覺得佢地成日搞唔掂D野
其實條友應該係送貨佬/外賣仔黎
上個送貨佬玩野既po真相大白之後佢仲好似怨婦咁講保安幾衰
跟住仲反串話自己做保安果陣點玩D居民
阻嚇作用
其實理d慢慢就慣
我做果度岩岩搬左條撚樣次次入都要我開門
佢拍一次門我先開一次比佢
永無主動
慢慢佢就識按密碼入
你咁有用,你唔去做保安?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞