如果河馬算呃何伯,咁當年陳振聰同小甜甜算唔算?

32 回覆
1 Like 8 Dislike
就係個河馬目的性太強 咁短時間認識就結婚
訪問講唔夠幾句又提住錢
事實上全世界女俾仔養既比例大過女養仔既多好多
連大部分top ge富豪女人都係靠分男人身家先有咁既地位
依個你點反駁都冇用

女人永遠都想搵個有錢過自己既 外界都覺得好正常
掉返轉條友俾人屌食軟飯 睇佢唔起
陳振聰同小甜甜有冇註冊結婚
要做完15年先有機會攞呢?
如果真係要15年
哩d一定要簽合約啦,口講口賠咩
是但一面瓜左咁點計
如果15年有15億一樣大把人做
痴線
你真係滿腦子都係女人點樣迫害你點樣想謀咗你嗰副唔存在嘅身家

係你講無男人呃女人錢
我咪用返性交轉運等等新聞案年駁你
而家詐騙、打家劫舍嗰啲唔係男人為主?
呢啲明明貼題relevant
你唔想面對就繼續講咩女富豪都係分身家
(其實根據數據都有48%女富豪係self made,男人都係得七成)
但我根本無諗住否認
甚至女權嘅立論都要靠指出機會不平等造成嘅財富累積差異,我點會想否認
查過有48% self made女富豪
52%係繼承,但有一部分係家族繼承
所以婚姻繼承嘅應該未過一半
莫講話大部分

女養男係少過男養女呢樣我無諗住否認喎
我只係反駁緊樓上講到係100%狀況
講到女人個個一出世就有個人養
明顯係被害妄想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞